Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2022, 16:59
Čas čítania 0:37
Ema Stanovská

Návštevníci finálového zápasu Slovnaft Cup mali pri sebe mačetu, nože aj pálky. Polícia predmety zaistila

NEWS FUTBAL POLÍCIA SR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave sa dnes koná finálový zápas Slovenského pohára vo futbale, v ktorom sa stretne Slovak a Spartak Trnava.

Na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave sa dnes koná finálový zápas Slovenského pohára vo futbale, v ktorom sa stretnú odvekí rivali Slovan Bratislava a Spartak Trnava. 

Krajská polícia v súvislosti s tým pripravila bezpečnostné opatrenie, v rámci ktorého monitoruje presun účastníkov športového podujatia. Mnohí sa naň presúvajú aj zo zahraničia. Niektorých polícia zadržala a zaistila u nich zakázané predmety. Medzi nimi boli napríklad dymovnice, svetlice, ale aj nože, mačeta či pálky.

„Fanúšikov, ktorí sa plánujú zúčastniť tohto športového podujatia touto cestou opätovne vyzývame, aby sa nedopúšťali výtržností ani iných protiprávnych konaní pred, počas ani po skončení športového podujatia,“ vyzývajú policajti na Facebooku.

Ak budú fanúšikovia oboch klubov narúšať verejný poriadok a obmedzovať cestnú premávku, polícia bude „adekvátne reagovať“.

Minulý rok internet obletela správa o prípade chuligánov zo Slovana a Spartaka, ktorí sa pobili priamo na futbalovom ihrisku. Nezvládnutá organizácia zápasu zo strany usporiadateľov aj slabá reakcia polície spôsobili, že sa zápas skončil po desiatich minútach hry.

Domov
Zdieľať
Diskusia