Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2022, 20:00
Čas čítania 1:54
Jana Chovancová

TOP 3 v piatok: Depp vraj strčil Amber do vagíny fľašu, ruskú loď zasiahla ukrajinská raketa a Romanu Tabák čaká svetlá budúcnosť

ZAUJÍMAVOSTI TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Aj dnešok priniesol kopec zaujímavých správ. Pozri si náš výber troch najzaujímavejších.

Johnny vraj strčil Amber do vagíny fľašu

Zatiaľ čo doteraz mal v procese, ktorý sa začal 11. apríla, hlavné slovo pred porotou slávny herec a svedkovia navrhnutí jeho právnym tímom, teraz je na rade jeho exmanželka. A už jej prvé svedectvá sa nepočúvajú ľahko. 

Pod prísahou totiž na súde so slzami v očiach prezradila viacero šokujúcich detailov z ich spoločného intímneho života a obvinila Deppa z toho, že ju okrem mnohopočetného fyzického napadnutia aj sexuálne zneužil.

Právnici Amber Heard v utorok 3. mája predvolali klinickú psychologičku Dawn Hughesovú. Variety píše, že Hughesová herečku vyšetrovala 29 hodín a prezerala si tiež záznamy o terapii, pričom dospela k záveru, že Heard trpela posttraumatickou stresovou poruchou (PTSD) v dôsledku Deppovho fyzického a sexuálneho zneužívania.

Hughesová porozprávala o mnohých prípadoch údajného sexuálneho násilia, ktoré podľa nej motivovala Deppova „chorobná žiarlivosť“ a túžba ukázať dominanciu. Sky News uvádza, že Heard mala rôzne zranenia od modrín cez rezné rany až po „bolesti vagíny zo sexuálnych útokov“. Herečka vraj počas násilných incidentov párkrát dokonca stratila vedomie, konkrétne v Austrálii a takisto v LA v roku 2015.

Viac sa dočítaš tu

Amber Heard | Johnny Depp
Johnny Depp a Amber Heard na súde vo Virgínii. Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool

Ruskú vojnovú loď zasiahla ukrajinská raketa

Ruská fregata Admirál Makarov vzbĺkla po zásahu ukrajinskými raketami, informuje The Independent na základe správ ukrajinských autorít. Ide o ďalšiu vojnovú loď, ktorú sa Ukrajine podarilo zasiahnuť a zrejme kriticky poškodiť. Podľa dostupných informácií bola fregata v blízkosti Hadieho ostrova v Čiernom mori.

Odporúčané
Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov 8. novembra 2022, 20:00

Podľa ukrajinského poslanca Olexija Hončarenka trafila loď pravdepodobne ukrajinská raketa Neptun. Na svojom Telegrame citoval ruské zdroje a pripojil aj fotky horiacej lode. Správa sa zatiaľ nedala nezávisle overiť.

Viac sa dočítaš tu

Romana Tabák tvrdí, že ju čaká svetlá budúcnosť

Romanu Tabák spolu s Katarínou Hatrákovou po hlasovaní o vydaní Roberta Fica do väzby vylúčili z klubu OĽaNO. Hatráková sa hlasovania zdržala a Tabák ako jediná v sále ani nehlasovala. Tabák v rozhovore pre Topky hovorí, že hlasovala slobodne podľa svojho vedomia a svedomia. Svoju politickú budúcnosť vidí svetlú a za svojím rozhodnutím si stojí.

Vraví, že v klube na ňu netlačili, no na jej kolegyňu Hatrákovú áno, a to až natoľko, že ju dohnali k slzám. „Preto počas hlasovania mala okuliare. Je to matka troch detí a takto na ňu tlačiť? To bolo naozaj veľa.“

Podľa jej slov na mandátovom a imunitnom výbore mal prokurátor na tvári „divný úškrn“. Vraj sa jej priznal, že je „ako žena, keď niečomu nerozumie, vtedy sa len trošku smeje“. Nechcela sa zúčastniť na „politickej pomste“, zároveň však hovorí, že dúfa, že Roberta Fica za jeho činy odsúdia. 

Viac sa dočítaš tu

Romana Tabák
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Instagramový post dňa

Odkedy Elon Musk kúpil Twitter za 44 miliárd, kolujú o ňom na sociálnych sieťach vtipné memečká. Po tom, čo dnes polícia objavila v prevádzkovej spoločnosti Nestlé na západe Švajčiarska 5000 kilogramov kokaínu, zverejnila stránka Zomri na svojom Instagrame vtipnú kombináciu dvoch aktualít. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia