Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2022, 18:55
Čas čítania 0:41
redakcia

ONLINE KVÍZ: Mal by si vrátiť vodičák? Vyskúšaj si dopravné situácie, ale pozor, súťažíš v presný čas a s reálnymi používateľmi

REFRESHER KVÍZ
Uložiť Uložené

Dokážeš úspešne vyriešiť všetky otázky? Odmena ťa neminie.

Máš vodičák? Denne sa stretneš na cestách s nezodpovednými vodičmi, niekedy si len pomyslíš: Ako tomuto dovolili sadnúť do auta? Nájdu sa šoféri, ktorí nepoznajú dobre pravidlá cestnej premávky, v našom kvíze ťa otestujeme, ako si na tom ty. 

Pripravili sme 10 modelových situácií, ktoré preveria tvoje schopnosti, sú priamo z testov autoškoly. Ale pozor, ak náš web sleduješ pravidelne, asi už vieš, že toto nie obyčajný kvíz na otázky a odpovede. Aby sme ti situáciu trocha skomplikovali, súťažíš s reálnymi používateľmi a musíš sa pripojiť v presný čas. Vyhráva ten, kto bude mať najviac odpovedí a najrýchlejšie prsty. 

Čo môžeš získať? Tvojou odmenou bude celoročné predplatné Refresheru v hodnote 59,99 €, ktoré zahŕňa:

  • Neobmedzený prístup k zamknutým článkom
  • Benefity pre predplatiteľov
  • Čítanie bez reklám
  • Možnosť zdieľať články kamošom

Nastav si pripomienku dnes na 19.00 h, začíname presne, ak sa pripojíš o minútku neskôr, už sa k súťaženiu nedostaneš. Nepotrebuješ žiadnu registráciu ani prihlasovacie kódy, online kvíz spustíš priamo v článku. Prihlás sa aj s kamošmi a zisti, kto by mal vrátiť vodičák. 

Domov
Zdieľať
Diskusia