Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2022, 20:13
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Nech je finále oslavou futbalu bez násilia, odkazujú hráči Slovana aj Spartaka

VIDEO: Nech je finále oslavou futbalu bez násilia, odkazujú hráči Slovana aj Spartaka
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
ŠPORT FC SPARTAK TRNAVA FUTBAL ŠK SLOVAN BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Obe mužstvá prehovorili na fanúšikov prostredníctvom videa a vyzvali ich, aby fandili slušne, férovo, bez nadávok, vulgarizmov a bitiek.

Slovenský futbalový zväz na svojej stránke uverejnil videá, na ktorých hráči Slovana Bratislava i Spartaka Trnava na čele s Vladimírom Weissom mladším a Martinom Škrtelom posielajú výzvu všetkým fanúšikom, aby ukázali, že násilie k futbalu nepatrí.

Odkaz posielajú pred nedeľňajším finále Slovnaft Cupu, v ktorom si práve tieto mužstvá opäť zmerajú sily o 17.30 h na bratislavskom Tehelnom poli. Je známe, že fanúšikovia oboch tímov sa príliš nemusia a vzájomná nevraživosť často prerástla do nechutných hromadných bitiek nielen na tribúnach, ale dokonca aj priamo na hracom poli.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Slovenský futbalový zväz (@sfzofficial)


Futbalisti preto dávajú jasne najavo, že nechcú, aby sa niečo podobné znova opakovalo. Na prvom mieste je totiž šport. Hráči vyzvali fanúšikov, aby fandili slušne, férovo, bez nadávok, vulgarizmov a bitiek. 

Ako sme ťa informovali v pondelok, jedným z bezpečnostných dôvodov, ktoré organizátori prijali, je zníženie kapacity fanúšikov počas finálového zápasu. Na tribúnach ich bude môcť byť 16-tisíc z celkovej kapacity 30-tisíc.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Slovenský futbalový zväz (@sfzofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia