Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2022, 22:13
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Dvaja kamaráti sa rozhodnú zastreliť sa navzájom. Ešte predtým však chcú zabiť grázlov a potrestať zlých ľudí

Dvaja kamaráti sa rozhodnú zastreliť sa navzájom. Ešte predtým však chcú zabiť grázlov a potrestať zlých ľudí
Zdroj: Annapurna Pictures
FILMY A SERIÁLY ON THE COUNT OF THREE
Uložiť Uložené

Kvalitne vyzerajúca čierna komédia premiéruje už v máji.

On the Count of Three je chválená nezávislá čierna komédia s depresívnymi témami. Film natočil Jerrod Carmichael ako svoj režijný debut a podľa všetkého sa mu nadmieru podaril. Dej zobrazuje dvoch skvelých kamarátov, ktorí už viac nechcú žiť, a tak sa dohodli, že sa navzájom zastrelia. 

Odporúčané
10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe, HBO Max, Apple TV+ a Disney+ v máji 2022 10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe, HBO Max, Apple TV+ a Disney+ v máji 2022 28. apríla 2022, 10:30

Kevin (Christopher Abbott) z toho však na poslednú sekundu vycúva. Chce ešte jeden posledný deň. Val (Jerrod Carmichael – režisér a herec v jednom) mu vyhovie a spoločne sa podujmú na niečo veľmi kontroverzné. Chcú na tejto planéte vykonať dobro, aj keď by to znamenalo zabíjať iných ľudí. Budú to robiť dovtedy, kým ich nechytí polícia. Nemôžu nič stratiť, keďže si kedykoľvek môžu vziať život. 

Film ponúkne humorné scény, ale aj akciu, emotívnu drámu a napätie. Zdá sa, že pôjde do hĺbky psychiky ľudí prežívajúcich existenčnú krízu. Film On the Count of Three sa dostane do vybraných amerických kín a následne aj do digitálneho predaja 13. mája 2022. Okrem dvoch spomínaných hercov si zahrá aj skvelá Tiffany Haddish (seriál Afterparty). 

Domov
Zdieľať
Diskusia