Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. apríla 2022, 17:30
Čas čítania 4:54
Adam Novosad

Takto roztomilo vyzerá prvá láska 15-ročných chlapcov objavujúcich svoju sexualitu. Netflix trafil Heartstopperom do čierneho

Takto roztomilo vyzerá prvá láska 15-ročných chlapcov objavujúcich svoju sexualitu. Netflix trafil Heartstopperom do čierneho
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na Netflixe sa objavil nový seriál Heartstopper, ktorý ukazuje, ako vyzerá prvá láska chlapcov z LGBTI komunity.

Ako keby si zobral Euphoriu, odstránil z nej všetok sex, drogy aj depresie a spravil z nej tínedžerskú LGBTI drámu, v ktorej hlavní protagonisti nevinne skáču po obláčikoch lásky. Aj takto by sa dal opísať seriál Heartstopper, ktorý momentálne valcuje európsky Netflix, ale v posledných dňoch stihol preniknúť medzi najsledovanejšie seriály aj na Slovensku.

Heartstopper, príbeh o homosexuálnych chlapcoch objavujúcich prvú lásku, sa stal stredobodom pozornosti najmä vďaka úspechu na portáli Rotten Tomatoes, kde si od filmových kritikov vyslúžil vzácne 100-percentné hodnotenie. Neznamená to, že je seriál dokonalý. Žiadny z filmových kritikov mu však neudelil negatívne hodnotenie, čo sa stáva veľmi zriedkavo.

Na základe 100-percentného hodnotenia sme sa do pozerania Hearstoppera pustili aj my, aby sme zistili, či je seriál naozaj taký fantastický, ako sa o ňom hovorí. Téma prvej homosexuálnej lásky na strednej škole je citlivá sama osebe, a tak nás zaujímalo, či k nej Netflix pristupoval rovnako citlivo ako autorka komiksovej predlohy seriálu Alice Osemanovej.

Keď 15-ročný chlapec zisťuje, že sa mu dievčatá až tak nepáčia

Domov
Zdieľať
Diskusia