Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2022, 11:08
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Venom 3 je oficiálne potvrdený. Dočkáme sa aj ďalších filmov o Spider-Manovi a Ghostbusters

Venom 3 je oficiálne potvrdený. Dočkáme sa aj ďalších filmov o Spider-Manovi a Ghostbusters
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Spider-Mana, Venoma a Ghostbusters majú pekný utorok.

V týchto dňoch prebieha filmová akcia Cinemacon, na ktorej hollywoodske štúdiá prezentujú prevádzkovateľom kín a distribútorom svoje filmy. Vďaka tomu sa dočkáme viacerých filmových oznámení a trailerov. Napríklad štúdio Sony Pictures oznámilo oficiálne prípravy na filmy Venom 3 a Ghostbusters 5 (pokračovanie Ghostbusters: Afterlife). Viac informácií o projektoch nemáme. 

Odporúčané
5 najlepších nových filmov v kinách (Program na máj) 5 najlepších nových filmov v kinách (Program na máj) 26. apríla 2022, 10:30

Sony sa však viac rozhovorilo o Spider-Man: Across the Spider-Verse a Beyond the Spider-Verse, čo sú dve pokračovania animovaného hitu Spider-Man: Into the Spider-Verse. V druhej časti uvidíme vyše 240 postáv zo šiestich rôznych dimenzií a oveľa viac Spider-Manov (a Spider-Woman) než v prvej časti. 

Na druhej časti animovaného, komiksového filmu pracuje viac ako 1 000 animátorov. V kinách ju uvidíme v júni 2023 a tretiu časť zase v marci 2024. Svet Spider-Mana rozšíri aj hudobník Bad Bunny, ktorý si zahrá postavu menom El Muerto. Údajne bude súčasťou filmového sveta Morbia a Venoma.

Spider-Man: Across the Spider-Verse
Zdroj: Sony Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia