Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2022, 21:01
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Okrem Separa a Majka Spirita sa do boxerského ringu postaví aj spevák Yael

Okrem Separa a Majka Spirita sa do boxerského ringu postaví aj spevák Yael
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
ŠPORT YAEL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Matúš Kolárovský známy ako Yael bude zápasiť v boxerskom ringu. Postaví sa trénerovi Janymu Landlovi.

Spevák a herec Matúš Kolárovský alias Yael bude zápasiť v boxerskom ringu v rámci organizácie  Fight Night Challenge, ktorá dáva možnosť známym osobnostiam vyskúšať si svoje zápasnícke schopnosti. Súperom známeho interpreta bude tréner Jany Landl. 

Zápas sa uskutoční v rámci veľkého večera v bratislavskej NTC aréne už o niekoľko týždňov. Hlavným bodom večera bude zápas medzi Majkom Spiritom a Separom, ktorí sa na stretnutie pripravujú už niekoľko mesiacov. Pôjde o druhé pokračovanie tohto formátu od FNC, a tak už diváci vedia, že zápasy prebiehajú v rámci amatérskych pravidiel, ale súperi z rapového sveta už ukázali, že si nič nedarujú.

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na zaujímavý zápas medzi Petrom Karešom a Alexandrom Cvernom, ďalšie duely ešte pravdepodobne organizátori oznámia.

FNC je zábavnejší formát prezentácie bojových umení, stretnú sa proti sebe aj známe osobnosti. „V skratke, necháme uletieť našu fantáziu v rámci bojových športov a namixujeme z toho exkluzívny kokteil bojového umenia, ktorý, veríme, zaujme a pobaví aj ľudí, ktorí bojové športy veľmi nemusia,“ vysvetlili ešte v lete organizátori, ktorí nemajú ambíciu byť konkurenciou Oktagonu. Práve naopak, ich cieľom je zorganizovať zápasy, ktoré by si už Pavol Neruda a Ondřej Novotný nemohli dovoliť zaradiť na kartu. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fight Night Challenge 🥊 FNC (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia