Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2022, 10:51
Čas čítania 0:47
Martin Adam Pavlík

Disney+ prichádza na Slovensko v júni. Za mesiac ťa bude stáť necelých osem eur a ponúkne Marvela, Star Wars aj seriál Moon Knight

Disney+ prichádza na Slovensko v júni. Za mesiac ťa bude stáť necelých osem eur a ponúkne Marvela, Star Wars aj seriál Moon Knight
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Filmoví fanúšikovia na Slovensku budú mať čoskoro o jednu streamovaciu službu navyše.

Spoločnosť The Walt Disney Company potvrdila dátum spustenia svojej streamovacej služby Disney+, ktorá bude dostupná pre slovenských používateľov od 14. júna 2022. Cena mesačného predplatného bude 7,99 eura, ročného potom 79,90 eura. Oznámila to Lenka Tungová z PR oddelenia Disney SK/CZ. 

Uvádza, že predplatitelia budú mať okrem iného prístup k exkluzívnemu obsahu z produkcie spoločností Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star. Môžu sa tak tešiť na seriály ako Boba Fett: Zákon podsvetia, Mandalorian či Moon Knight.

Seriál Moon Knight.
Seriál Moon Knight. Zdroj: Disney+

Pozrieť si budú môcť aj film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch či animák Luca. V ponuke nebudú chýbať ani tohtoročnými Oscarmi ocenené filmy Encanto: Čarovný svet z produkcie Walt Disney Animation Studios či Cruella s herečkou Emmou Stone.

Ďalej nájdu predplatitelia Disney+ v ponuke akčnú komédiu Free Guy s Ryanom Reynoldsom v hlavnej úlohe alebo tiež overené klasiky typu Simpsonovci či Klinika Grace. 

Simpsonovci.
Simpsonovci. Zdroj: Disney

Disney+ ponúkne vysokú kvalitu obrazu a možnosť streamovať až na štyroch zariadeniach naraz či dokonca neobmedzené sťahovanie až na desiatich zariadeniach. K dispozícii bude aj podpora IMAX Enhanced pri vybraných tituloch, možnosť nastavenia až siedmich rôznych profilov, ako aj možnosti nastavenia detského profilu s ľahko ovládateľným rozhraním určeným pre deti, ktorý poskytne prístup k obsahu primeranému ich veku.

Domov
Zdieľať
Diskusia