Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
25. marca 2022, 15:30
Čas čítania 0:47
Matej Ohrablo Čoje

Šimon Smrtič z Kaliforňana a zo Spice Guys: Burger zabalený 10 minút v alobalovom papieri je lepší než čerstvý do ruky

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Si fanúšikom (polo)zdravých misiek z Kaliforňana alebo ťa oslovujú skôr „junk“ burgery s vyprážaným kuracím zo Spice Guys? Tak či onak, nový Podgast je špeciálne pre teba.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako sa odmalička motal okolo stánkového jedla a musel sa naučiť nakrájať rajčinu na 14 plátkov.
  • Do akej jednej vety sa dá zhrnúť úspech Kaliforňana a prečo ti v ňom po čase začnú tykať.
  • Ako vďaka hodinám na Youtube zistil, aké burgery chce robiť.

Šimon Smrtič rozbehol úspešný bratislavský bowlový gastrokoncept pre široké masy Kaliforňan a po ňom ešte aj oveľa menší projekt pre nadšencov amerického junk foodu Spice Guys. Gastropodnikanie zdedil po svojom otcovi, odmalička vyrastal pri plnených bagetách, cigánskych a stánkovom jedle a dnes tieto „skúsenosti“ posúva na úplne nový level.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia