Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2022, 21:06
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

V horore od režiséra Annihilation sa mladá vdova ocitne medzi desivými mužmi, ktorí ju stále prenasledujú

V horore od režiséra Annihilation sa mladá vdova ocitne medzi desivými mužmi, ktorí ju stále prenasledujú
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY MEN
Uložiť Uložené

Otázkou zostáva, čo od nej vlastne chcú?

Mladá žena sa pokúša na dovolenke oddýchnuť si od životných ťažkostí. Stále má však v mysli svojho nedávno zosnulého manžela. Ten podľa všetkého z neznámeho dôvodu spáchal samovraždu. Na pohode hlavnej hrdinke nepridáva ani okolie plné cudzincov, ktorí jej manželovu smrť neustále pripomínajú.

Jedna z postáv jej napríklad v traileri vyčíta, že má prsty v manželovej samovražde, ku ktorej ho vraj dohnala. Odkiaľ však o nej cudzinci vedia všetky súkromné informácie? Upútavka naznačuje, že hlavná hrdinka sa ocitla v okolí skutočne nebezpečnej skupiny mužov, alebo žije vo svojej chaotickej fantázii, ktorá jej pripomína hriechy z minulosti.

Hlavnú postavu v horore Men stvárnila Jessie Buckley, nominovaná na Oscara v kategórii najlepšia herečka vo vedľajšej role (The Lost Daughter). Film režíroval a písal k nemu scenár Alex Garland, od ktorého si mohol v posledných rokoch vidieť sci-fi triler Annihilation s Natalie Portman či Ex Machinu s Oscarom Isaacom a Aliciou Vikander. Premiéra v kinách je plánovaná na 20. mája 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia