Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. marca 2022, 17:21
Čas čítania 0:50
Daniel Mikolášik

Khloé Kardashian dojal príbeh o 11-ročnom chlapcovi, ktorý prišiel sám na Slovensko. Zdieľala ho na svojom Instagrame

OSOBNOSTI KHLOÉ KARDASHIAN POLÍCIA SR VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Malý Ukrajinec sa stal svetovou hviezdou.

Známa americká modelka a influencerka Khloé Kardashian na svojom oficiálnom instagramovom profile s takmer 225 miliónmi sledovateľov zdieľala príspevok polície Slovenskej republiky v angličtine.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Osobnosť známu z reality šou Keeping Up with the Kardashians totiž dojala správa o 11-ročnom chlapcovi z mesta na juhovýchode Ukrajiny, ktorý prišiel na Slovensko sám, len s igelitkou a telefónnym číslom napísaným na ruke. Príspevok, ktorý zdieľala, má už viac ako 45-tisíc lajkov.

Odporúčané
Šperkárka Anička: Kardashianke som ponúkla korunku na mieru. O mesiac nato som posielala balík Beyoncé (Rozhovor) Šperkárka Anička: Kardashianke som ponúkla korunku na mieru. O mesiac nato som posielala balík Beyoncé (Rozhovor) 5. februára 2022, 16:30

Slovenská polícia zdieľala srdcervúci príbeh malého chlapca ešte v sobotu 5. marca. „Cez hranicu z Ukrajiny prišiel na Slovensko len 11-ročný chlapec zo Záporožia. S jednou igelitkou, pasom a telefónnym číslom napísaným na ruke prišiel úplne sám, pretože jeho rodičia museli zostať na Ukrajine,“ napísali muži zákona. 

Khloé KardashianPolícia Slovenskej republiky
Zdroj: Instagram/@khloekardashian


Chlapcovi okamžite pomohli dobrovoľníci, ktorí sa o neho ochotne postarali, odviedli ho do tepla a zabezpečili mu jedlo a pitie, ktoré mu nabalili aj na ďalšiu cestu. Po chlapca si na hranicu napokon prišli jeho príbuzní zo Západu, práve číslo napísané na ruke bolo pre záchranné zložky užitočnou navigáciou.

Svojím úsmevom, nebojácnosťou a odhodlaním hodným skutočného hrdinu si získal mnohé svetové médiá aj osobnosti, medzi nimi aj 37-ročnú Kardashianku, ktorá v posledných dňoch pridáva na sociálne siete správy týkajúce sa rusko-ukrajinského konfliktu pomerne často.

Domov
Zdieľať
Diskusia