Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2022, 6:34
Čas čítania 1:07
Martin Adam Pavlík

Marilyn Manson podal na herečku Evan Rachel Wood trestné oznámenie za ohováranie. Stojí si za tým, že jeho expriateľka klame

Marilyn Manson podal na herečku Evan Rachel Wood trestné oznámenie za ohováranie. Stojí si za tým, že jeho expriateľka klame
Zdroj: Getty Images/E. Charbonneau/Staff
ZAUJÍMAVOSTI EVAN RACHEL WOOD MARILYN MANSON
Uložiť Uložené

Herečka je jednou z viacerých žien, ktoré začiatkom minulého roka prišli s tvrdením, že ich Manson sexuálne zneužil či fyzicky týral.

V januári sme informovali o tom, že herečka Evan Rachel Wood priblížila v dokumentárnom filme Phoenix Rising (premiéru mal tento rok na festivale Sundance) to, ako ju pred rokmi znásilnil kontroverzný spevák Marilyn Manson. Incident sa údajne udial počas nakrúcania klipu k piesni Heart-Shaped Glasses. Podľa  Variety však Manson v stredu v súvislosti s týmito obvineniami podal na herečku na Najvyššom súde v Los Angeles trestné oznámenie za ohováranie.  

Spevák si stojí za tým, že jeho expriateľka klame. Požiadal o súdny proces pred porotou a v spise tvrdí, že herečka zámerne manipulovala s dôkazmi proti nemu, aby ho očiernila a zdiskreditovala. Ďalej tvrdí, že vinou jej neustálej snahy spraviť z neho sexuálneho násilníka a tyrana prišiel o úspešnú hudobnú, televíznu aj filmovú kariéru.


Evan Rachel Wood je jednou z viacerých žien, ktoré začiatkom minulého roka prišli s tvrdením, že ich Manson sexuálne zneužil či fyzicky týral. Herečka napísala v tom čase v príspevku na Instagrame: „Meno môjho násilníka je Brian Warner, svetu známy aj ako Marilyn Manson. Začal mnou manipulovať, keď som bola ešte tínedžerkou, a celé roky ma týral. Mala som vymytý mozog a prinútil ma, aby som sa mu podriadila.“

„Skončila som so strachom z odplaty, ohovárania alebo vydierania. Som tu, aby som tohto nebezpečného muža odhalila a mnohé priemyselné odvetvia, ktoré mu to umožnili, vyzvala skôr, ako zničí ďalšie životy. Stojím pri mnohých obetiach, ktoré už nebudú ticho,“ dodala v príspevku na sociálnej sieti. Ich spoločný vzťah sa stal verejne známym v roku 2007, keď mala herečka len 19 rokov, pričom spevák mal 38. Zasnúbili sa v roku 2010, no neskôr v tom istom roku sa rozišli. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Domov
Zdieľať
Diskusia