Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2021, 15:02
Čas čítania 0:33
Ivan Koribanič

V dome Marilyna Mansona spravila polícia raziu. Spevák je obvinený zo sexuálneho násilia

V dome Marilyna Mansona spravila polícia raziu. Spevák je obvinený zo sexuálneho násilia
Zdroj: Getty Images/E. Charbonneau/Staff
ZAUJÍMAVOSTI MARILYN MANSON ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

V dome známeho speváka Marilyna Mansona spravila polícia domovú prehliadku. Dôvodom je obvinenie zo sexuálneho zneužívania, ktoré vzniesli voči spevákovi.

Marilyn Manson, vlastným menom Brian Warner, nebol v čase prehliadky doma. Polícia si z jeho domu odniesla zariadenia na ukladanie médií – pevné disky. Dôkazy majú pomôcť pri vyšetrovaní a dokázaní viny 52-ročnému spevákovi, ktorý údajne sexuálne zneužíval ženy, píše portál TZN.

Bližšie informácie o domovej prehliadke polícia neposkytla. Mansona obvinilo zo sexuálneho zneužívania viacero herečiek. Medzi nimi napríklad Evan Rachel Wood a Esmé Bianco.

Bianco zažalovala speváka v kontexte sexuálneho napadnutia a ublíženia na zdraví. Za hlavného útočníka označila práve Mansona a jeho bývalého manažéra Tonyho Ciullu.

Tento násilník bol vďaka peniazom a sláve dlho ponechaný bez kontroly,“ napísala Bianco vo vyhlásení. 

Napriek množstvu statočných žien, ktoré sa dokázali Mansonovi postaviť, tu je stále veľký počet tých, ktoré zostávajú ticho,“ uviedla herečka a dodala, že obetiam, ktoré ostali ticho, pomôže, keď prehovoria nahlas. Briana Wernera chce zároveň zastaviť v rozbíjaní a ničení ďalších životov.

Domov
Zdieľať
Diskusia