Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2022, 9:11
Čas čítania 0:50
Martin Adam Pavlík

Americký herec Sean Penn je na Ukrajine, nakrúca zrejme dokument o ruskej invázii

Americký herec Sean Penn je na Ukrajine, nakrúca zrejme dokument o ruskej invázii
Zdroj: Facebook/Офіс Президента України
POLITIKA RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT SEAN PENN VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v príbehu na Instagrame zdieľal video, ako s oscarovým hercom diskutuje.

Americký oscarový herec a režisér Sean Penn je momentálne na Ukrajine. Zúčastnil sa na tlačových konferenciách a stretol sa aj s prezidentom Volodymyrom Zelenským, informuje CNN

Penn podľa kancelárie prezidenta prišiel do Kyjeva s cieľom povedať svetu pravdu o ruskej invázii na Ukrajinu. Úrad uverejnil fotku s filmárom na Facebooku.

„Na Ukrajinu dorazil americký herec a filmár, nositeľ Oscara Sean Penn. Prišiel do Kyjeva, aby zaznamenal všetky udalosti, ktoré sa momentálne dejú na Ukrajine, a povedal svetu pravdu o ruskej invázii do našej krajiny. Sean Penn patrí medzi tých, ktorí dnes podporujú Ukrajinu na Ukrajine. Naša krajina mu vďačí za takýto prejav odvahy a úprimnosti,“ napísala na sociálnu sieť kancelária prezidenta. 



Penn údajne hovoril s novinármi aj s ukrajinskou armádou, aby videl, ako bráni krajinu. „Sean Penn ukazuje odvahu, ktorá chýba mnohým iným, najmä západným politikom. Čím viac bude takýchto ľudí, skutočných priateľov Ukrajiny, ktorí podporujú boj za slobodu, tým skôr sa podarí zastaviť masívny útok na Ukrajinu,“ doplnila v príspevku kancelária prezidenta. 

Odporúčané
Ako Rusi fanatizujú ukrajinské deti na okupovaných územiach a robia z nich zabijakov Ako Rusi fanatizujú ukrajinské deti na okupovaných územiach a robia z nich zabijakov 8. apríla 2024, 19:00

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v príbehu na Instagrame zdieľal video, ako s hercom diskutuje. Podľa Variety by mal Penn na Ukrajine nakrúcať dokumentárny film spolu s Vice Studios o vojenskej invázii Ruska. CNN píše, že Penn strávil istý čas na Ukrajine ešte v novembri, keď sa stretol s ukrajinskými silami.

Americký herec Sean Penn sa rozpráva s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským.
Americký herec Sean Penn sa rozpráva s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. Zdroj: Instagram/@zelenskiy_official
Domov
Zdieľať
Diskusia