Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2022, 14:11
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

Channing Tatum sa v šialenej komédii pchá do zadku Sandre Bullock. Ich záchranou je dlhovlasý Brad Pitt

Channing Tatum sa v šialenej komédii pchá do zadku Sandre Bullock. Ich záchranou je dlhovlasý Brad Pitt
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY SANDRA BULLOCK BRAD PITT CHANNING TATUM THE LOST CITY
Uložiť Uložené

Mohla by to byť skutočnosť, keby to nebola iba fikcia.

Spisovateľka Lorreta Sage (Sandra Bullock) vo filme The Lost City napísala dobrodružný príbeh, ktorý zaujal bláznivého boháča (Daniel Radcliffe). Ten si myslí, že jej knižný poklad skrytý v džungli skutočne existuje, a tak spisovateľku unesie.

Do džungle sa s ňou vydáva aj model Adam (Channing Tatum), ktorý na jej knihách pózuje ako neohrozený ochranca, no v skutočnosti opak je pravdou. Dvojica hlavných hrdinov sa v priebehu filmu dostáva do viacerých šialených situácií, pri ktorých sa už v predošlom traileri pre pijavice svalnatý Adam vyzliekal donaha alebo svojou hlavou pri lezení tlačil do zadku spisovateľke Lorrete.

Áno, znie to skutočne veľmi bizarne, ale po pozretí upútavky máme pocit, že by The Lost City mohol byť skvelým komediálnym úletom. Čerešničkou na torte spomedzi trojice slávnych hercov bude Brad Pitt. Ten vo filme stvárnil dlhovlasého záchrancu, ktorý popiera zákony gravitácie a nepriateľov likviduje rad za radom.

Film režírovali Aaron a Adam Nee, ktorí natočili menej známu dobrodružnú komédiu Band of Robbers. Na scenári pracovali Dana Fox (Cruella) a Oren Uziel (22 Jump Street). The Lost City bude mať v slovenských kinách premiéru 31. marca 2022.

Zoznam najlepších filmov herečky Sandra Bullock nájdeš v našej filmovej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia