Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2022, 8:23
Čas čítania 1:28
Dominik Vetrák

Tom Holland nevylučuje, že sa znova stretne s ostatnými Spider-Manmi Tobeym Maguierom a Andrewom Garfieldom

Tom Holland nevylučuje, že sa znova stretne s ostatnými Spider-Manmi Tobeym Maguierom a Andrewom Garfieldom
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Holland nechce nič potvrdiť, ale ani vyvrátiť.

Podľa Toma Hollanda je možné, že sa zopakuje stretnutie všetkých troch Spider-Manov, ako to bolo v snímke Spider-Man: No Way Home. Prezradil to v rozhovore pre Variety. V ňom chválil štáb filmu, že to udržal v tajnosti, a na otázku, či by sa všetci traja mohli znovu objaviť vo filme, odpovedal: „Stať sa to môže. Raz sme to už predsa spravili, takže je to možné. Avšak stane sa to? To fakt neviem.“

Holland sa podobne vyjadril pred pár dňami aj na otázku, či už ako Spider-Man skončil alebo sa vráti v ďalších filmoch. Odpovedal, že je pripravený vrátiť sa, ale zatiaľ nevie, či sa tak stane. Ak nie, je spokojný s tým, čo v role dokázal. Lenže každému je jasné, že ďalší Spider-Man s Hollandom vznikne.

Odporúčané
Čo pozerať v kinách vo februári? Prídu Uncharted, The King’s Man, Vreskot 5, sexy Gal Gadot, oscarové drámy či Moonfall Čo pozerať v kinách vo februári? Prídu Uncharted, The King’s Man, Vreskot 5, sexy Gal Gadot, oscarové drámy či Moonfall 30. januára 2022, 12:30

Nakoniec, Spider-Man: No Way Home už zarobil viac ako 1,7 miliardy dolárov. Je nadmieru jasné, že štúdio Sony Pictures a štúdio Marvel určite urobia všetko pre to, aby mohli v zarábaní takého množstva peňazí pokračovať.

A ako by sa to dalo spraviť z hľadiska deja? Marvel a Sony majú milión možností. Napokon, niektoré komiksové postavy môžu cestovať cez multivesmír hocikedy. Pomôcť v tom môže aj takzvaná madam Webb, Spider-Manova partnerka z komiksov. V komiksoch ide o staršiu ženu s vážnymi zdravotnými problémami, ktorá si vyvinula nadprirodzené psychické schopnosti, a nie je vylúčené, že ju Sony využije ako médium medzi viacerými dimenziami. 

Hollywoodsky magazín Deadline informuje, že herečka Dakota Johnson rokuje so štúdiom Sony, aby túto rolu stvárnila. Nič ešte nie je isté, ale v prípade, že sa takéto správy dostanú na internet, na 99 % sa neskôr aj potvrdia.

Spider-Man
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios

Či už sa tohto filmu dočkáme skôr alebo neskôr, všetci zúčastnení budú chcieť dať Spider-Manov znovu dokopy. Nebráni sa tomu Tom Holland a ani Andrew Garfield, ktorý už v rozhovore pre Variety povedal, že je otvorený možnosti zahrať si Spider-Mana aj v budúcnosti.

Odporúčané
Nový Spider-Man bol vlastne jeden veľký počítačový trik. V celom filme bolo len 80 záberov bez trikov a aj masky boli digitálne Nový Spider-Man bol vlastne jeden veľký počítačový trik. V celom filme bolo len 80 záberov bez trikov a aj masky boli digitálne 31. marca 2022, 12:30

Ak sa filmu dočkáme, pôjde o predstavenie ďalšej postavy v marvelovskom svete od štúdia Sony, v ktorom sa momentálne nachádza Venom a už v apríli ho doplní aj upír Morbius v podaní Jareda Leta. Chystá sa aj film o záporákovi menom Kraven the Hunter, ktorý v komiksoch zabil Spider-Mana. Zahrá si ho Aaron Taylor-Johnson (hral v Kick-Ass či Quicksilvera v Avengers: Age of Ultron).

Domov
Zdieľať
Diskusia