Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2022, 7:55
Čas čítania 1:00
Martin Adam Pavlík

Karlos Vémola a Lela Ceterová sú opäť spolu. „Nevieme byť bez seba,“ napísala na Instagram slovenská playmate

Karlos Vémola a Lela Ceterová sú opäť spolu. „Nevieme byť bez seba,“ napísala na Instagram slovenská playmate
Zdroj: Instagram/@lela_ceterova_official
OSOBNOSTI KARLOS VÉMOLA LELA CETEROVÁ
Uložiť Uložené

Pár sa dal dokopy a na spoločnej fotke vyzerá opäť šťastne.

Pred dvomi týždňami sme informovali o tom, že český MMA zápasník Karlos Vémola a slovenská playmate Lela Ceterová sa rozišli. „Terminátor“ vyhlásil, že ho údajne podviedla s jeho dobrým kamarátom, ona zase kontrovala, že ju vraj napadol, keď držala ich syna v náručí. Navyše jasne povedala, že sa k Vémolovi práve vzhľadom na tento incident už nikdy nevráti.

Ako však v stredu večer informovala Ceterová na svojom instagramovom účte, všetko je zrazu inak a pár, ktorý sa rozišiel už niekoľkokrát, je opäť spolu a vysmiaty od ucha k uchu. 

„V ťažkých chvíľach sa ukážu vždy tí praví ľudia, ktorí pri nás stoja. Taktiež či sú to praví priatelia alebo nie. Aj mne sa ukázalo, ktorí ľudia sú ozaj pri mne v tomto ťažkom období. Niektorí sa so mnou prestali baviť alebo ma ohovárajú, mysliac si, že ku mne sa to nedostane,“ napísala v úvode príspevku Ceterová.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Ceterová (@lela_ceterova_official)


„Som za to veľmi rada, že sa mi vystriedal a vytriedil okruh ľudí. Takéto situácie vás omnoho viac posilnia a tak isto váš vzťah, ak je skutočne pravý. Som rada, že s Karlosom nás to posilnilo a utvrdilo, že nevieme byť bez seba,“ pokračovala playmate, pričom český zápasník príspevok komentoval iba emotikonom v tvare srdca.  

Pod príspevkom Ceterovej sa vyjadrila aj Zuzana Plačková s komentárom: „Jak sa to hovorí? Leva nezaujíma, čo hovoria ovce,“ čím pravdepodobne odkazovala na Karlosa Vémolu, ktorý tieto zvieratá neustále spomína (sám vlastní levicu Elzu). Je známy svojou hláškou: „Levy žerú ako prvé.“

Domov
Zdieľať
Diskusia