Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
11. januára 2022, 9:19
Čas čítania 0:42

Karlos Vémola oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka vraj podvádza s jeho kamarátom

Kategória:
Osobnosti
Uložiť Uložené
Karlos Vémola oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka vraj podvádza s jeho kamarátom
Zdroj: Instagram/Karlos Vémola

MMA zápasník natočil na Instagram video, v ktorom vyvracia články niektorých portálov. Tvrdí, že svoju ženu prichytil s vlastným kamarátom, ktorému dal dve facky.

Populárny MMA zápasník Karlos Vémola na Instagrame vysvetľuje, prečo sa opäť rozišiel so svojou manželkou Lelou Ceterovou. Tvrdí, že ju prichytil so svojím kamarátom, ktorého v zápale hnevu dvakrát udrel. Za svoju agresivitu sa hneď ospravedlnil, vraj to prehnal.

Vémola očakáva, že jeho manželka bude médiám tvrdiť, že sa k nej manžel správal agresívne a podvádzal ju. 

Bojovník tvrdí, že na neveru prišiel sám. „Prišiel som na to tak, že u nás na sociálnych sieťach vidíte, že Lela má všade cartiery, diamantové prstene a náhrdelníky. Ja teraz nezápasím, ja na to nemám. Samozrejme, bolo mi to divné. Ona tvrdí, že si zarába Instagramom. Nie som žiarlivec, ale vyšetroval som to a zistil som, že všetko má od môjho kamaráta,“ tvrdí Vémola. Dodáva, že tento jeho priateľ údajne kupuje Lele Ceterovej drahé doplnky za peniaze od svojej ženy, ktorá ich zdedila po otcovi.   

Nie je to prvýkrát, čo sa pár rozišiel. Prvý raz to bolo pre neveru Vémolu. Dvojica má spolu dve deti, druhé sa narodilo len pred približne šiestimi týždňami.

Samotná Lela Ceterová sa zatiaľ prostredníctvom sociálnych sietí nevyjadrila.

Domov
Zdieľať
Diskusia