Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. januára 2022, 15:13
Čas čítania 1:40
Martin Adam Pavlík

Playmate Lela Ceterová Vémolovi: „Zbil si ma s dieťaťom v náručí. V živote už s tebou nebudem.“

ZAUJÍMAVOSTI KARLOS VÉMOLA LELA CETEROVÁ
Uložiť Uložené

Spor medzi Karlosom Vémolom a Lelou Ceterovou pokračuje a naberá na sile.

V utorok sme informovali o tom, že český MMA zápasník Karlos Vémola a modelka Lela Ceterová sa rozišli. Slovenka ho vraj podvádzala s kamarátom. Neskôr však Terminátor vydal ďalšie vyhlásenie cez svojho manažéra, kde sa ospravedlnil za svoje predošlé slová. 

Lela Ceterová, s ktorou má Čech dve deti, si stojí za tým, že Vémola ju napadol, a plánuje ísť na políciu. Ako píšu Športky.sk, priliala olej do ohňa svojím ostrým vyjadrením, ktoré verejne pridala na Instagram cez účet svojej kamarátky, čo ju u seba prichýlila.

Lela Ceterova
Zdroj: Instagram/@lela_ceterova_official

Chorý, žiarlivý človek

„Teraz musím písať z mobilu Kamilky, ktorá ma prichýlila u seba doma aj s dvoma malými deťmi. Po tom, čo si ma zbil, keď som mala v náručí malého Rockyho, mám z teba strach. Ešte si mi zobral aj môj mobil... Neviem sa nikomu dovolať ani ísť na svoj Instagram. S nikým som nič nemala... Si chorý, žiarlivý človek,“ napísala Ceterová podľa portálu cez kamarátkin mobil. 

„Len ma vydieraš, pretože sa ti to hodí. Zbil si ma s dieťaťom v náručí. V živote už s tebou nebudem. Ty, čo sa ku*víš nonstop, raz Poľka, potom Češka, neskôr zase ku*vy zo stripklubu,“ pokračovala tvrdo slovenská playmate. 

karlos vémola
Zdroj: Oktagon MMA


Vémola má však svoju verziu príbehu a trvá zase na tom, že Ceterovej sa ani nedotkol. „Ja som ju nenapadol. Vedel som to celý deň a bol som ticho. Ale včera začali na weboch vyskakovať správy, že Vémola je neverný a podobne. Najlepšia obrana je jednoducho útok. Lela sa bála, že to budem riešiť, a začala rozbiehať story, že som neverný ja. Preto som to zverejnil, pretože to chceli otočiť proti mne. Dal som facku iba jemu, za to, čo urobil. A oni začali útočiť na mňa,“ bránil sa v rozhovore pre iSport.cz

Útočia na mňa, ako môžu

„Keď som sa s ňou o tom bavil, bola pri tom aj upratovačka. Nič som Lele neurobil. Som s ňou päť rokov, nikdy som sa jej ani nedotkol. A vôbec neviem, prečo niečo také šíri. Má zlosť. Celá jej rodina má teraz zlosť. Jej mama mi volá, že som z nej urobil ku*vu. Nech to video stiahnem, že som si to vymyslel. Útočia na mňa, ako môžu,“ pokračoval MMA zápasník.

„Ona tvrdí, že s ním nespala. Dobre, mne je to jedno, len hovorím, že je zle, že za mojím chrbtom chodí s mojím kamarátom po večeroch. Ona má šesťtýždňové dieťa a každý deň v týždni je niekoľko hodín preč,“ dodal s tým, že Ceterovú z domu nevyhodil a môže sa vrátiť. Vraj môže prísť pokojne aj so svojou matkou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia