Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2022, 7:26
Čas čítania 1:22
Viktor Kniš

Karlos Vémola si rozchodovú verziu s neverou rozmyslel. Krivo obvinil kamaráta, jeho rodine sa ospravedlnil

OSOBNOSTI KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené

MMA zápasník tvrdil, že jeho kamarát kupoval Lele Ceterovej drahé šperky a dvojicu dokonca prichytil. Táto verzia však nie je pravdivá.

Karlos Vémola v utorok ráno nahral na Instagram video, v ktorom tvrdil, že sa s manželkou Lelou Ceterovou rozchádza, lebo ju prichytil, ako mu je neverná s kamarátom.

Rodine kamaráta sa ospravedlnil

Táto verzia však nie je pravdivá, samotný MMA zápasník to priznal o pár hodín neskôr a zo svojho profilu vymazal aj emotívne video. V oficiálnom stanovisku svojho manažéra priznáva, že žiadna tretia osoba do problémov medzi ním a manželkou Lelou nezasiahla a príbeh si vymyslel, aby zaujal médiá ako prvý. 

Odporúčané
Karlos Vémola oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka vraj podvádza s jeho kamarátom Karlos Vémola oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka vraj podvádza s jeho kamarátom 11. januára 2022, 9:19

„Karlos v návale emócií natočil na sociálnu sieť Instagram video, ktoré potom z vlastnej vôle zmazal, pretože chcel, aby sa jeho fanúšikovia dozvedeli pravdu od neho samého a nie z článkov v bulvári. V súčasnej dobe ide iba o to, aby sa vzájomné problémy a nezhody rodičov čo najmenej dotkli malého Rockyho a Lily,“ vysvetľuje Vémolov manažér pre portál Fightlive

„Nezhody, ktoré medzi Lelou a Karlosom nejakú dobu trvajú, sa týkajú len ich dvoch a nikoho iného. Karlosa spätne veľmi mrzí, že do ich vzájomných partnerských problémov bol neprávom uvedený pán Kaiser a jeho rodina, ktorá s ich rozchodom nemá nič spoločné,“ priznáva ďalej manažér, podľa ktorého sa už bojovník rodine ospravedlnil. 

karlos vémola
Zdroj: Instagram/Karlos Vémola

Ceterová sa chystá na políciu

V samotnom videu spomínaného kamaráta nešetril a tvrdil, že zistil, že kupuje jeho manželke luxusné šperky.

„Prišiel som na to tak, že u nás na sociálnych sieťach vidíte, že Lela má všade cartiery, diamantové prstene a náhrdelníky. Ja teraz nezápasím, ja na to nemám. Samozrejme, bolo mi to divné. Ona tvrdí, že si zarába Instagramom. Nie som žiarlivec, ale vyšetroval som to a zistil som, že všetko má od môjho kamaráta,“ tvrdil pôvodne Vémola vo verzii, ktorú medzičasom stiahol. 

Lela Ceterová trvá na tom, že ju Karlos Vémola napadol

Hovorí, že nemá pocit bezpečia, a preto neustále pracuje aj počas šestonedelia, hoci by mala teraz oddychovať a zotavovať sa po pôrode. Zvažuje ďalšie kroky, pretože Vémolu vraj má stále „v srdci“, navyše je otcom jej detí. Momentálne sa však skrýva aj s deťmi u kamarátky a chystá sa na policajnú stanicu, údajne vo veci napadnutia.

Odporúčané
Lela Ceterová o rozchode s Vémolom: musela sa s deťmi skryť u kamošky, chystá sa vraj na políciu vo veci napadnutia Lela Ceterová o rozchode s Vémolom: musela sa s deťmi skryť u kamošky, chystá sa vraj na políciu vo veci napadnutia 11. januára 2022, 19:21
Domov
Zdieľať
Diskusia