Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2022, 19:21
Čas čítania 1:21
Tímea Krauszová TASR

Lela Ceterová o rozchode s Vémolom: musela sa s deťmi skryť u kamošky, chystá sa vraj na políciu vo veci napadnutia

OSOBNOSTI KARLOS VÉMOLA
Uložiť Uložené

Podľa jej slov medzi ňou a spomínaným kamarátom je len čisto pracovný vzťah.

Karlos Vémola v pondelok oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka vraj podvádza s jeho kamarátom. Ceterová sa však v utorok vyjadrila pre Markízu a vraví, že Vémola na situáciu reaguje v afekte. Podľa jej slov medzi ňou a spomínaným kamarátom je len čisto pracovný vzťah a naznačuje, že chce podať trestné oznámenie vo veci napadnutia.

Napätie a agresia

Ceterová v utorok zareagovala na tvrdé slová svojho už bývalého partnera, s ktorým má aj deti. Ten ju obvinil z nevery, čo však influencerka popiera.

Tvrdí, že jeho zdravotné problémy sa odrážajú na psychike aj v každodennom živote, a preto sú posledné týždne s ním veľmi náročné. „Ja ako žena po pôrode, prirodzene, potrebujem s deťmi pokoj,“ povedala.

Vémola podľa Ceterovej všetko prezentuje v afekte a bez rozmyslu a aj verejnosť rýchlo nadobudla dojem, že je len zlatokopka. Opak je však podľa nej pravdou. „V dome bolo napätie už na hrane agresivity. A to preto, aby som predišla situácii, ktorá sa teraz stala. S pánom, čo ho spomína Karlos, máme výhradne pracovné vzťahy a tiež aj Karlos, preto nerozumiem tejto situácii,“ povedala pre Markízu.

Hovorí, že nemá pocit bezpečia, a preto neustále pracuje aj počas šestonedelia, hoci by mala teraz oddychovať a zotavovať sa po pôrode. Zvažuje ďalšie kroky, pretože Vémolu vraj má stále „v srdci“, navyše je otcom jej detí. Momentálne sa však skrýva aj s deťmi u kamarátky a chystá sa na policajnú stanicu, údajne vo veci napadnutia.

Odporúčané
Karlos Vémola oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka vraj podvádza s jeho kamarátom Karlos Vémola oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka vraj podvádza s jeho kamarátom 11. januára 2022, 9:19

MMA zápasník v pondelok nahral na Instagram viac ako šesťminútové video, v ktorom vyvracia články niektorých portálov. Tvrdí, že svoju ženu prichytil s vlastným kamarátom, ktorému dal dve facky.

„Prišiel som na to tak, že u nás na sociálnych sieťach vidíte, že Lela má všade cartiery, diamantové prstene a náhrdelníky. Ja teraz nezápasím, ja na to nemám. Samozrejme, bolo mi to divné. Ona tvrdí, že si zarába Instagramom. Nie som žiarlivec, ale vyšetroval som to a zistil som, že všetko má od môjho kamaráta,“ povedal Vémola. Tento muž údajne kupuje Lele Ceterovej drahé doplnky za peniaze od svojej ženy, ktorá ich zdedila po otcovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia