Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2022, 10:52
Čas čítania 0:25
Tímea Krauszová

Michal Sabo vstupuje do Progresívneho Slovenska

NEWS POLITIKA
Uložiť Uložené

Bývalý moderátor a známy ekoaktivista vstupuje do politiky.

Bývalý moderátor, influencer a známy ekoaktivista Michal Sabo vstupuje do hnutia Progresívne Slovensko. Na piatkovej tlačovej konferencii o tom informovala predsedníčka hnutia Irena Bihariová. Sabo sa chce v tohtoročných komunálnych voľbách uchádzať o post mestského poslanca bratislavskej mestskej časti Petržalka. Ako priblížil, chce kandidovať aj v parlamentných voľbách.

„Progresívne Slovensko najlepšie reprezentuje hodnoty, ktorým verím, a je jediným politickým hnutím, ktoré je vo svojom jadre zelené, rozumie naliehavosti klimatickej krízy a reálne predkladá riešenia, ktoré majú potenciál nás z nej vyviesť,“ povedal. Sabo sa venuje klimatickej kríze, znečisteniu životného prostredia a odpadom. „Tieto problémy považuje za kľúčové aj Progresívne Slovensko,“ skonštatoval europoslanec a podpredseda strany Martin Hojsík.

Domov
Zdieľať
Diskusia