Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2022, 14:28
Čas čítania 0:45
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Bizarný MMA duel muža so ženou v Rusku prerušil rozzúrený divák. Chcel pomôcť prehrávajúcej frajerke

VIDEO: Bizarný MMA duel muža so ženou v Rusku prerušil rozzúrený divák. Chcel pomôcť prehrávajúcej frajerke
Zdroj: Reprofoto/@Matysek88
ZAUJÍMAVOSTI MMA RUSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V Rusku videli diváci poriadne bizarný priebeh ešte bizarnejšieho zápasu.

Doslova šialený večer videli diváci v Rusku počas MMA zápasu celebrít v organizácii Epic Fighting Championship. Bizarný duel medzi mužom a ženou totiž prerušil jeden z divákov, píšu Športky.sk

Ruskí fanúšikovia mohli vidieť v ten istý večer napríklad duely pornoherečiek alebo ženské súboje 2 vs. 2. V klietke sa tiež proti sebe postavili plus size blogerka Sasha Mamaha a Alexander Pistoletov.



Napriek tomu, že blogerka vyzerala oveľa robustnejšie než jej súper, umožnila mu dostať sa do dominantnej pozície a začal ju škrtiť. V tomto momente všetko prerušil priateľ blogerky, ktorý sa vrhol do ringu ako hurikán a snažil sa Pistoletovi skočiť na hlavu.

Našťastie včas zareagoval prítomný rozhodca, ktorý rozzúreného diváka zastavil. Rovnako sa do oktagónu vrhli aj esbéeskári a mužov od seba oddelili. Najbizarnejšie na tom však je, že zápas pokračoval ďalej. Rozhodca po chvíli resetoval pozíciu súperov, pričom netrvalo dlho, kým Pistoletov blogerku ukončil na submisiu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia