Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2022, 10:59
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Vlhová sa obula do organizátorov slalomu v Kranjskej Gore. Trať je podľa nej veľmi rozbitá

ŠPORT PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenská lyžiarka si aj napriek zlej trati vybojovala v prvom kole 2. miesto.

Petra Vlhová odjazdila 1. kolo slalomu žien Svetového pohára v alpskom lyžovaní v Kranjskej Gore. Trať, po ktorej sa spustilo 15 súťažiacich, sa jej však vôbec nepozdáva. S výsledkom 1. kola je relatívne spokojná, no priznala, že „bojovala s traťou“.

„Nechápem, čo organizátori robili celú noc aj celé tieto tri dni. Nesťažujem sa, ale táto trať nie je hodná Svetového pohára. Je veľmi rozbitá, preto som rada, že som dosiahla takýto výsledok,“ vyjadrila sa pre televízny kanál JOJ Šport.

Z 15 súťažiach je slovenská elitná športovkyňa zatiaľ druhá. Na čele rebríčka sa momentálne nachádza Švajčiarka Wendy Holdenerová. Vlhová na ňu stráca iba 8 stotín. Ak sa jej podarí v 2. kole prekonať čas Holdenerovej, pripíše si na konto ďalšiu výhru. V aktuálnej sezóne bola jednotkou v štyroch z piatich slalomov.

Tretie miesto aktuálne drží Mikaela Shiffrinová a ďalšie v poradí sú lyžiarky Lena Dürrová (Nemecko), Katharina Liensbergerová (Rakúsko) a Anna Swennová-Larssonová (Švédsko). Druhé kolo slalomu budeš môcť sledovať o 12.30 h.

Domov
Zdieľať
Diskusia