Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2022, 12:23
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Ozark ukazuje veľkolepé finále. Trailer na poslednú sériu odhaľuje silu kartelu a prefíkanosť rodiny Byrdovcov

Ozark ukazuje veľkolepé finále. Trailer na poslednú sériu odhaľuje silu kartelu a prefíkanosť rodiny Byrdovcov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY OZARK
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších krimiseriálov 21. storočia sa skončí už tento rok. Sleduj prvý trailer na poslednú, 4. sériu.

Ozark je vynikajúci kriminálny seriál, ktorý sa po 4 sériách na Netflixe skončí niekedy v priebehu tohto roka. 21. januára dorazí prvá polovica série, v ktorej uvidíme snahu kartelu dohodnúť sa s FBI, čo by Martyho Byrda zbavilo povinnosti pomáhať im. Dobre však vie, že šéf kartelu Navarro je prefíkaný a len tak jednoducho na neho nezabudne.

Odporúčané
Médiá ich majú na háku a bežní diváci ich nepoznajú. Toto je 10 najlepších filmov roka 2021, ktoré ľudia prehliadli Médiá ich majú na háku a bežní diváci ich nepoznajú. Toto je 10 najlepších filmov roka 2021, ktoré ľudia prehliadli 6. januára 2022, 12:30

Marty okrem toho musí riešiť aj problémy doma – či už so svojimi deťmi, alebo s manželkou. Zabudnúť nemôžeme ani na Ruth, ktorá prešla k nepriateľovi – Darlene Snell. Príbeh postupne vrcholí a finále bude určite nesmierne napínavé. 

Vo 4. sérii uvidíme niekoľko nových postáv. Alfonso Herrera hrá postavu menom Javi Elizonndro. Javi je Navarrov synovec. Unavuje ho rola poručíka v karteli a čaká na svoj moment, aby sa dostal k moci. Adam Rothenberg je Mel Sattem, bývalý policajt pracujúci ako súkromné očko, ktorý bude vyšetrovať rodinu Byrdovcov. Katrina Lenk je Clare Shaw, šéfka obrovskej biofarmaceutickej spoločnosti, ktorá sa spojí s Byrdovcami.

Domov
Zdieľať
Diskusia