Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. januára 2022, 16:48
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal infarkt. Konšpirátori jeho zdravotný stav hádžu bez dôkazov na vakcínu

MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal infarkt. Konšpirátori jeho zdravotný stav hádžu bez dôkazov na vakcínu
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT MIROSLAV ŠTRBÁK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeho stav je podľa manažérky stabilizovaný.

Známy MMA zápasník Miroslav Štrbák dostal počas včerajšieho tréningu v OFA (Octagon Fighting Academy) infarkt. Informáciu pre Refresher potvrdila jeho manažérka Nina Sedláková a dodala, že aktuálne sa nachádza v stabilizovanom stave. Vzhľadom na ochranu súkromia rodiny však nechcela jeho stav bližšie komentovať.

Miroslav Štrbák má na profesionálnej úrovni bilanciu 19 : 10 (1). Poraziť sa mu podarilo aj Davida Kozmu a Tomáša Deáka. „Všetci z tímu OFA veríme, že Miro sa dá do poriadku. Je to silný človek. Bolo by však predčasné komentovať to nejak bližšie. Čakáme, ako sa to vyvinie. Jeho stav je momentálne stabilizovaný,“ vyjadrila sa.

Manažérke prekáža, že si ľudia v komentároch na sociálnych sieťach začali vymýšľať, že zápasník dostal infarkt v dôsledku očkovania. Zneužívanie zdravotných problémov či dokonca úmrtí na kritiku vakcín sa v poslednom roku stalo na Slovensku bežnou rutinou. Podobne konšpirátori reagovali napríklad aj na zosnulého Jula Viršíka, no pitva súvis medzi vakcínou a úmrtím vylúčila.

Domov
Zdieľať
Diskusia