Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2022, 19:02
Čas čítania 0:47
Richard Balog

Značky Adidas a Prada predstavili minimalistické tenisky v bielej a čiernej farbe. Doplnili ich o vrecko s logom módneho domu

Značky Adidas a Prada predstavili minimalistické tenisky v bielej a čiernej farbe. Doplnili ich o vrecko s logom módneho domu
Zdroj: Adidas
MÓDA ADIDAS PRADA
Uložiť Uložené

Súčasťou kolekcie je aj tepláková súprava a doplnky. Dátum vydania je 13. január a ceny za jednotlivé modely zatiaľ nie sú známe.

Spolupráca medzi značkami Adidas a Prada pokračuje aj v roku 2022. Vedenie nemeckého športového gigantu predstavilo kolekciu, ktorej súčasťou je okrem štyroch vyhotovení modelu tenisiek Forum aj tepláková súprava s tromi prúžkami, bunda a doplnky. 

Obe strany stavili na minimalizmus a všetky dostupné modely sú v bielej, respektíve čiernej farbe. Ozdobou na teniskách je len vrecko s logom módneho domu, ktoré je výrazným prvkom posledných mužských aj ženských ready-to-wear kolekcií. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Odporúčané
Zimný výpredaj vo Footshope sa práve začal. Využi zľavy a doplň svoj šatník o štýlové kúsky za zlomok ich pôvodnej ceny Zimný výpredaj vo Footshope sa práve začal. Využi zľavy a doplň svoj šatník o štýlové kúsky za zlomok ich pôvodnej ceny 4. januára 2022, 10:30

Všetky štyri páry tenisiek sú vyrobené z hladkej kože v prémiovej kvalite a ich vzhľad je zrkadlom toho, aká obuv bude trendom v roku 2022. Jednoduché modely oblečenia ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka.

Dátum vydania celej kolekcie je 13. január vo vybraných predajniach talianskej módnej značky a v online obchodoch Adidas a Prada. Ceny za jednotlivé produkty zatiaľ nie sú známe, píše Highsnobiety.  

Pre monochromatický vzhľad spoločných tenisiek sa návrhársky tím značiek Adidas a Prada rozhodol už v minulosti, keď do predaja pustili limitované množstvo modelov Superstar a Luna Rossa 21. Aktuálna novinka je z nášho pohľadu zatiaľ najlepším dielom, a to najmä vzhľadom na súčasnú popularitu modelového radu Forum, ale aj pre praktické využitie samotného oblečenia. 

Adidas x PradaAdidas x PradaAdidas x PradaAdidas x Prada
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia