Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2021, 12:00
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Hovorca českého prezidenta sa opil tak, že ho museli zobrať policajti do nemocnice. Taxikárovi dlhuje 15 eur

NEWS ČESKÁ REPUBLIKA
Uložiť Uložené

Jiří Ovčáček sa opil, v krvi mu namerali pribižne 2 promile.

Hovorca českého prezidenta Miloša Zemana Jiří Ovčáček sa v piatok nadránom opil tak, že ho museli previezť do nemocnice, informuje portál iDnes s odvolaním sa na vlastný zdroj a na stránku Aktu.cz. Ovčáček bol údajne pri prevoze do nemocnice agresívny, musela preto zasahovať aj polícia. Samotný hovorca sa ku kauze zatiaľ nevyjadril. 

Hovorca polície Richard Hrdina potvrdil, že polícia okolo tretej ráno musela zasahovať v pražských Holešoviciach. Nachádzal sa tam muž vo vozidle taxislužby, ktorý sa správal agresívne. 

Pre iDnes potrvrdila zásah aj hovorkyňa pražskej záchrannej služby. „Záchranárska posádka zasahovala na ulici Dělnická v súvislosti so 42-ročným mužom za asistencie polície. Muž bol opitý, a tak ho za pomoci polície aj previezli. Pána sme potom odviezli do Ústrednej vojenskej nemocnice na urgentný príjem s opitosťou a drobným poranením na hlave,“ povedala hovorkyňa. Ovčáček mal približne 2 promile alkoholu. 

Konflikt potvrdil aj samotný taxikár, ktorý tvrdil, že opitý muž nereagoval na jeho výzvu, aby opustil vozidlo taxislužby. Ovčáček mu vraj zároveň nezaplatil 350 korún za jazdu. 

ovčáček
Zdroj: CNN Prima NEWS
Domov
Zdieľať
Diskusia