Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2021, 19:15
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

Tretia séria Too Hot to Handle dorazí už začiatkom roku 2022. Sex bude pre súťažiacich zakázaným ovocím

Tretia séria Too Hot to Handle dorazí už začiatkom roku 2022. Sex bude pre súťažiacich zakázaným ovocím
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Všetky časti budeme môcť vidieť už v januári.

Reality šou Too Hot to Handle slávi celosvetový úspech a streamovací gigant Netflix prichádza v poradí s 3. sériou. V nej sa predstavia úplne noví súťažiaci, ktorí by sa mali dočasne vzdať sexuálneho života. Ako si už však mohol vidieť v predošlých sériách, obyvatelia luxusnej vily jednoducho nie sú stvorení na dodržiavanie celibátu.

Pripomeňme si, že súťažiacich tvorcovia vopred neupozorňujú, akú šou idú natáčať. Pri druhej sérii im napríklad tvrdili, že ide o projekt s názvom Parties in Paradise. Pravidlá v Too Hot to Handle sú nastavené jasne.

Súťažiaci majú možnosť získať 100 000 eur, no musia sa vyhnúť akejkoľvek sexuálnej aktivite či dokonca bozkávaniu. V inom prípade im za každé jedno porušenie strhnú sumu z potenciálnej výhry. Všetkých 10 častí novej série bude na Netflixe dostupných už od 19. januára 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia