Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2021, 14:19
Čas čítania 1:11
Tímea Krauszová

Režisérka filmu Don't Worry Darling divákom ukáže skutočnú ženskú sexualitu a túžbu. Sex s Harrym Stylesom vraj vyvolá hystériu

Režisérka filmu Don't Worry Darling divákom ukáže skutočnú ženskú sexualitu a túžbu. Sex s Harrym Stylesom vraj vyvolá hystériu
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY DON'T WORRY DARLING
Uložiť Uložené

Takéto kvalitné sexuálne scény vraj už dávno vo filmoch nevidieť.

Pripravovaný psychologický triler režisérky Olivie Wilde s názvom Don't Worry Darling sľubuje vzrušenie, aké už dávno vo filmoch nevidíme. Tvrdí to samotná režisérka, ktorá v rozhovore pre Vogue prezradila, že sa sústreďuje na ženskú rozkoš, teda na niečo, na čo sa zabúda nielen vo filmoch na veľkom plátne, ale dokonca aj vo filmoch pre dospelých. Podľa Wilde budú diváci šalieť zo scény, ktorú vymyslela pre svoje hlavné postavy.

Prečo už vo filmoch nie je dobrý sex?

Príbeh filmu Don't Worry Darling sa odohráva v 50. rokoch v utopistickej experimentálnej komunite. Hlavné postavy stvárni manželský pár – anglický spevák a herec Harry Styles a herečka Florence Pugh (Midsommar, Malé ženy). Začnú sa obávať, že očarujúca spoločnosť, v ktorej žijú, skrýva temné tajomstvá. Režisérka chce do filmu priniesť nevídanú ženskú sexualitu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

V rozhovore pre Vogue spomína filmy ako Osudová príťažlivosť či Neslušný návrh. Tieto boli zdrojom inšpirácie pre jej dielo. „Tie filmy sú naozaj sexy v takom dospeláckom štýle. Stále som si hovorila, prečo už vo filmoch nie je dobrý sex.“ Rozhodla sa to zmeniť a je pripravená najmä násťročným fanúšičkám britskej ikony zlomiť srdcia a podlomiť kolená.

Odporúčané
RECENZIA: Neboj sa, zlatko RECENZIA: Neboj sa, zlatko 22. septembra 2022, 17:30

„Jedna scéna, v ktorej vidíme Stylesa úmorne pracovať a Pugh, ktorá si to nanajvýš užíva, určite vzbudí značnú pozornosť. A ak je oddanosť Stylesovej fanúšikovskej základne pravdivá, tak vyvolá aj hystériu,“ pochválila sa režisérka a namotala tým azda aj polovicu zemegule. Chce, aby sme si ako diváci uvedomili, ako zriedkavo vidíme skutočnú ženskú žiadostivosť a rozkoš.

Kvalitné a pre hercov a herečky najmä bezpečné sexuálne scény sa dajú dosiahnuť v spolupráci s koordinátorom intimity. Táto pozícia sa v Hollywoode pomaličky rozširuje, prečítaj si o nej viac. Film Don't Worry Darling si v prípade, že pandémia opäť neposunie všetky dátumy v kinách, budeme môcť pozrieť 23. septembra 2022. Produkujú ho New Line Cinema a Warner Bros.

Domov
Zdieľať
Diskusia