Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. decembra 2021, 20:23
Čas čítania 0:30
Daniel Mikolášik

Zomrel bezdomovec Zombo, známy zo študentského mestečka Mlyny

NEWS BEZDOMOVECTVO BRATISLAVA ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Príčinou úmrtia vraj bolo zlyhanie srdca.

Bezdomovec Zombo, známy zo študentského mestečka Mlyny, zomrel. Informácia sa objavila v najväčšej vysokoškolskej facebookovej skupine Mladosť – Šturák – Átriaky – Manželáky. Pre Refresher to potvrdil aj jeden z majiteľov podniku z Mlynskej doliny, kde sa Zombo často pohyboval.

V piatok ho našli v bezvedomí a zavolali mu sanitku. Previezli ho do Univerzitnej nemocnice na Mickiewiczovej ulici v Bratislave. V pondelok im lekári oznámili úmrtie. Príčinou úmrtia vraj bolo zlyhanie srdca.

Ikona študentského mestečka žila podľa miestnych v útrobách Slávičieho údolia už viac ako 17 rokov. Mal po päťdesiatke a pochádzal z africkej Angoly. Mnohí študenti bývajúci v tamojších internátoch s ním mali priateľský vzťah. V minulosti sme ho navštívili a rozprávali sa s ním o živote bez domova v Mlynskej doline. Rozhovor nájdeš tu

Česť jeho pamiatke.

Zombo
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia