Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. novembra 2021, 10:42
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Seriál Arcane dostane druhú sériu. Hit Netflixu zo sveta League of Legends valcuje sledovanosť aj recenzie

Seriál Arcane dostane druhú sériu. Hit Netflixu zo sveta League of Legends valcuje sledovanosť aj recenzie
Zdroj: Netflix
NEWS ARCANE: LEAGUE OF LEGENDS
Uložiť Uložené

Arcane sa na Netflixe objavil len začiatkom novembra, ale dnes patrí medzi najsledovanejšie seriály celej platformy.

Animovaný seriál Arcane sa po obrovskom úspechu dočká aj druhej série. Spoločnosť Netflix spoločne s herným štúdiom Riot Games stojacim za League of Legends potvrdili, že pokračovanie Arcane je už v tejto chvíli v produkcii, ale na oficiálne oznámenie dátumu vydania si zatiaľ musíme počkať, informuje Variety.

Arcane sa stal najnovším hitom Netflixu krátko po tom, čo ho streamingová platforma 6. novembra zaradila do svojej ponuky. Seriál si môžeš pozrieť v troch oddelených kapitolách, z ktorých každá obsahuje tri epizódy.

Ako sme informovali už v predchádzajúcom článku, Arcane na čele s postavami Vi, Jinx a Caitlyn Kiramman ponúka uveriteľný príbeh s rizikom hroziacim každej postave, pri ktorom divák nevie očakávať, čo sa stane.

Na to, aby si si užil Arcane, nepotrebuješ poznať svet League of Legends, pretože seriál ponúka ucelený samostatný príbeh odohrávajúci sa pred udalosťami z populárnej hry.

Netflix potvrdil príchod druhej série seriálu na záver akcie pre fanúšikov, ktorá sa uskutočnila v sobotu 20. novembra.

Dosiaľ je známe len toľko, že Hailee Steinfeld, Ella Purnell a Katie Leung si v pokračovaní zopakujú svoje dabingové úlohy hlavných postáv a producentom bude znovu Christian Linke po boku Marca Merrilla aj Brandona Becka ako tvorcov samotnej League of Legends.

Domov
Zdieľať
Diskusia