Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2021, 20:53
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Oscarový režisér Guillermo del Toro vniká do myslí plných démonov. Nightmare Alley má nabité herecké obsadenie a napínavý trailer

Oscarový režisér Guillermo del Toro vniká do myslí plných démonov. Nightmare Alley má nabité herecké obsadenie a napínavý trailer
Zdroj: Serchlight Pictures
FILMY A SERIÁLY NIGHTMARE ALLEY
Uložiť Uložené

V decembri sa dočkáme premiéry očakávanej snímky Nightmare Alley od del Tora. Sleduj nový trailer.

Searchlight Pictures zverejnilo finálny trailer na temnú trilerovú drámu Nightmare Alley. Natočil ju režisér Guillermo del Toro, ktorý nás naposledy poctil oscarovým The Shape of Water. Nightmare Alley nevyzerá až tak zásadne a zaujímavo, budeme však dúfať, že nám toho jednoducho trailery veľa neukazujú a v kine budeme mľaskať blahom.

Žiadne príšery, obludy a podobne. Nigthmare Alley bude skôr štúdiou problematických ľudí. Bude to temné, nepríjemné, hororové a tešiť sa môžeme aj na nejakú tú akciu. Ako totiž vidíme v traileri, filmu nebudú chýbať krvavé scény. Del Toro chcel natočiť sociálnu štúdiu a ísť hlbšie do psychiky postáv v štýle žánru noir.

Domov
Zdieľať
Diskusia