Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2021, 6:43
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Herci vychvaľujú finále seriálu Money Heist do nebies: fanúšikovia určite nebudú sklamaní

Herci vychvaľujú finále seriálu Money Heist do nebies: fanúšikovia určite nebudú sklamaní
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY MONEY HEIST
Uložiť Uložené

Finále seriálu Money Heist sa na Netflix dostane 3. decembra.

Netflix sa pripravuje na vydanie posledných 5 dielov seriálového hitu Money Heist. Tie ukončia príbeh týchto milovaných postáv a herci sľubujú, že to bude veľkolepé, prekvapivé a že nás to určite nesklame.

Po prvej polovici 5. série sa tomu verí ťažko (pozri našu recenziu), no aj tak sa trochu tešíme. Každý je v očakávaní, ako sa nakoniec skončí príbeh Professora a jeho odvážnych lúpežníkov. 

Odporúčané
Arcane drví sledovanosť na Netflixe. Animovaný seriál ťa zanechá v nemom úžase Arcane drví sledovanosť na Netflixe. Animovaný seriál ťa zanechá v nemom úžase 17. novembra 2021, 19:04

Netflix zároveň servíruje takzvané behind the scenes video, v ktorom vidíme, ako sa natáčali jednotlivé epizódy 5. série, koľko výbuchov bolo skutočných a ako herci reagovali na čítanie scenára poslednej časti. Všetci sa zhodujú, že fanúšikov ním uspokoja. 

Domov
Zdieľať
Diskusia