Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2021, 7:21
Čas čítania 0:47
Richard Balog

Značka Supreme spolupracuje s Tiffany & Co. a výsledok nepoteší len mladých hypebeastov či resellerov

Značka Supreme spolupracuje s Tiffany & Co. a výsledok nepoteší len mladých hypebeastov či resellerov
Zdroj: Supreme
MÓDA SUPREME
Uložiť Uložené

Celá kolekcia bude v predaji už tento štvrtok v online obchode Supreme. Ktorý kúsok sa pokúsiš uloviť do svojej zbierky?

Ak by sme mali vybrať len jednu značku, ktorá definovala streetwear v poslednom desaťročí, bez akéhokoľvek váhania by išlo o Supreme. História newyorskej značky siaha až do roku 1994 a odvtedy spolupracovala nielen s plejádou pouličných umelcov, ale aj s množstvom popredných návrhárov vrátane Jeana-Paula Gaultiera. 

Tentoraz vedenie spoločnosti stavilo na šperky, respektíve luxusné doplnky, ktoré vznikli v spolupráci so značkou Tiffany & Co. a sú inšpirované pôvodnými kúskami zo 60. rokov minulého storočia. Modelom pre kolekciu bol skejtbordista Sean Pablo, čím vedenie Supreme odkázalo na svoje korene. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Supreme (@supremenewyork)

Odporúčané
Nevieš, čo si obuť počas tohtoročnej zimy? Toto je 5 štýlov topánok pre mužov aj ženy podľa aktuálnych trendov     Nevieš, čo si obuť počas tohtoročnej zimy? Toto je 5 štýlov topánok pre mužov aj ženy podľa aktuálnych trendov 7. novembra 2021, 13:30

Vôbec prvé spoločné dielo značiek Supreme a Tiffany & Co. dostalo názov The Return to Tiffany® a v predaji bude už tento štvrtok o 13.00 h. Miesto je jasné, online obchod najväčšej newyorskej ikony pouličnej módy. 

Čo sa týka samotných kúskov, v ponuke nájdeš viacero klasických aj perlových náhrdelníkov s príveskami, náramok, kľučenku či náušnice. Väčšinu si dokážeme predstaviť v dospeláckych outfitoch a na svoje si konečne neprídu len mladí hypebeasti. Najväčší záujem však predpokladáme o biele tričko s tyrkysovým box logom Supreme, na ktorom sa pokúsi zarobiť každý reseller. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Supreme (@supremenewyork)

Domov
Zdieľať
Diskusia