Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2021, 17:59
Čas čítania 1:29
Viktor Kniš

Na derby Slovana a Trnavy sa ultras ohadzovali svetlicami a bili, zasahovali aj zdravotníci

NEWS FUTBAL
Uložiť Uložené

Na zápase sa zúčastnil aj youtuber Exploited, ktorý natočil, ako sa fanatickí fanúšikovia ohadzujú a dochádza aj k fyzickým potýčkam. Na trávnik museli zavolať zdravotníkov.

Futbalové derby medzi Slovanom a Trnavou museli prerušiť vinou fanatických fanúšikov, ktorí nevydržali zápas sledovať z tribúny. Najprv začali na ihrisko hádzať svetlice, neskôr ich hádzali tábory ultras navzájom do sektorov fanúšikov súpera. To vyústilo do fyzickej potýčky, po ktorej už museli zasahovať záchranné zložky.

Dianie na štadióne zachytil na svojom instagramovom profile youtuber Exploited. „Tento fanatizmus ničí šport a je to úplne choré,“ odsúdil konanie pobláznených „fanúšikov“, ktorí na podobné derby často chodia vyvolávať bezdôvodné konflikty a demonštrovať silu.

Zápasy medzi bratislavským a trnavským klubom dlhodobo nie sú len o športových výkonoch, ale o tom, ako sa polícii podarí zabezpečiť bezpečnosť pre ľudí, ktorí si naozaj prišli pozrieť na futbal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia