Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2021, 6:24
Čas čítania 0:43
Martin Adam Pavlík

Polícia zatkla po zápase Premier League dvoch mladíkov za homofóbne pokriky. Takéto správanie nebudeme tolerovať, odkázala

Polícia zatkla po zápase Premier League dvoch mladíkov za homofóbne pokriky. Takéto správanie nebudeme tolerovať, odkázala
Zdroj: Getty Images/Ross Kinnaird
NEWS FUTBAL HOMOFÓBIA MANCHESTER CITY
Uložiť Uložené

Po zápase Man City vs Burnley zatkla polícia na štadióne Etihad tri osoby.

O zásahu proti fanúšikom informoval aj portál Skysport. Veliteľ zásahu Jamie Collins pre portál nešpecifikoval, čo presne mladíci urobili, no zdôraznil, že policajné zložky budú aj naďalej zasahovať a podniknú opatrenia voči všetkým osobám, ktoré sa správajú homofóbne či rasisticky. „Chcem poslať jasný odkaz každému, kto sa chce takto správať na futbalových zápasoch, že to nebudeme tolerovať,“ povedal Collins.

„Väčšina fanúšikov, ktorí sa zúčastnili na tomto zápase, sa správala ukážkovo a týmto ľuďom ďakujeme. Budeme spolupracovať s našimi futbalovými partnermi na zaistení čo najsilnejších opatrení vrátane zákazu účasti týchto fanúšikov na budúcich futbalových zápasoch,“ povedal veliteľ zásahu.

Domov
Zdieľať
Diskusia