Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2021, 15:30
Čas čítania 2:16
Richard Balog

Sezóna páperových vrškov sa už začala a tento rok nie je len o krátkych bundách. Krok vedľa neurobíš ani kabátom či obuvou

Sezóna páperových vrškov sa už začala a tento rok nie je len o krátkych bundách. Krok vedľa neurobíš ani kabátom či obuvou
Zdroj: Miu Miu/NET-A-PORTER/Zara
MÓDA MÓDA REFRESHER TRENDY
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa nasledujúcimi tipmi na jednotlivé vrstvy a tohtoročnú zimu zvládneš ľavou zadnou.

Pred zhruba mesiacom sme predstavili 6 štýlov jesenných búnd a kabátov, ktoré sú tento rok v kurze, a dnes budeme v nastolenom trende pokračovať. Tentoraz sme pozornosť upriamili na páperové kusy oblečenia, ktorých hlavná sezóna pre mnohých z nás odštartovala už tento týždeň. Nezostali sme pritom len pri klasických bundách. 

Počas tohtoročnej zimy budú fresh aj iné vrchné diely, doplnky či obuv s hrejivou výplňou z kačacieho alebo husacieho páperia. Stačí si len vybrať podľa vlastných preferencií. Veríme, že naše nasledujúce tipy ti uľahčia rozhodovanie, ktoré býva často behom na dlhé trate. 

Odporúčané
Jesenný výpredaj vo Footshope ponúka zľavy až do výšky 50 %. Získaj fresh kúsky od známych značiek a ušetri desiatky eur Jesenný výpredaj vo Footshope ponúka zľavy až do výšky 50 %. Získaj fresh kúsky od známych značiek a ušetri desiatky eur 15. októbra 2021, 10:30

Dlhé páperové kabáty 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adam Katz Sinding (@aks)

Väčšina žien vo svojom šatníku ukrýva hneď niekoľko vlnených kabátov či trenčkotov, avšak najhorúcejším trendom v aktuálnej sezóne jeseň/zima 2021 sú práve dlhé páperové bundy. V ponuke ich ukrývajú popredné módne domy na čele so značkami Bottega Veneta a Moncler Genius. Kvalitné alternatívy v rôznych strihoch však nájdeš aj za oveľa nižšiu sumu. Naším favoritom sú najmä poriadne „puffy“ kúsky v univerzálnych farbách, ktoré dokážeš veľmi ľahko skombinovať. 

Zara Water-Repellent Puffer Coat 

Zara
Zdroj: Zara

CLOSED Light Puffer Coat

CLOSED
Zdroj: CLOSED

Bottega Veneta Oversized Quilted Cotton Down Coat

Bottega Veneta
Zdroj: NET-A-PORTER

 Obuv

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova)

Jeden z najkontroverznejších trendov tohto roka  si postupne získava čoraz viac priaznivcov medzi módnymi nadšencami a predpokladáme, že čoskoro ho uvidíš aj v slovenských uliciach. Pri pohľade na jednotlivé modely z dielní značiek ako Louis Vuitton, Miu Miu alebo Prada hovoríme áno, avšak neodporúčame to preháňať s ich následným kombinovaním. 

Domov
Zdieľať
Diskusia