Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2021, 21:18
Čas čítania 0:34
Daniel Mikolášik

Instagram a Facebook majú opäť výpadok. Nefunguje odosielanie fotiek, príbehy a spomalené sú aj chaty

Instagram a Facebook majú opäť výpadok. Nefunguje odosielanie fotiek, príbehy a spomalené sú aj chaty
Zdroj: Getty Images/Chip Somodevilla
TECH FACEBOOK INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Problémy majú aplikácie v smartfónoch, ale aj desktopové verzie sociálnych sietí.

Presne 4 dni po masívnom globálnom výpadku služieb spoločností Facebooku majú aplikácie Instagram, Messenger a Whatsapp opäť problémy. Výpadky hlási aj webová stránka Downdetector, týka sa Európy, ale takisto niektorých častí Spojených štátov. Problémy majú aplikácie v smartfónoch, ale aj desktopové verzie sociálnych sietí.

Na Slovensku používatelia hlásia problémy najmä v okolí Bratislavy, ale menšie výpadky sú aj v iných častiach Slovenska. Podľa záznamov majú používatelia problém najmä s odosielaním fotiek v Messengeri, s pridávaním príbehov na Instagrame a spomalené sú aj chaty a načítavanie obsahu. Spoločnosť Facebook sa zatiaľ k výpadku nevyjadrila.

Výpadok začali Slováci nahlasovať v piatok od 20.00 h. Podľa všetkého však používatelia hlásia, že ide len o menšie výpadky a problémy, neporovnateľné s niekoľkohodinovým masívnym vypnutím sociálnych sietí v pondelok 4. októbra.  

Aktualizácia 9. októbra o 8.17 h – Výpadok napokon trval dve hodiny. Facebook ako príčinu označil chybnú zmenu konfigurácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia