Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. septembra 2021, 11:48
Čas čítania 0:51
Kamila Šebestová

Will Smith tvrdí, že nemá monogamné manželstvo. Keď bol mladý, chcel cestovať s háremom žien vrátane herečky Halle Berry

Will Smith tvrdí, že nemá monogamné manželstvo. Keď bol mladý, chcel cestovať s háremom žien vrátane herečky Halle Berry
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
NEWS HOLLYWOOD SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ WILL SMITH
Uložiť Uložené

S Jadou Pinkett Smith žijú v manželstve, no môžu udržiavať sexuálne vzťahy s inými ľuďmi.

Will Smith vo veľmi otvorenom rozhovore pre portál GQ opísal svoje otvorené manželstvo. Prezradil, že mal počas neho sex s inými ľuďmi. S Jadou Pinkett Smith sa podľa Ladbible totiž rozhodli pre polygamný vzťah.

„Náš vzťah sa začal ako monogamný, no obidvaja sme sa cítili hrozne a museli sme niečo zmeniť. Preto sme sa rozhodli pre otvorené manželstvo,“ povedal americký herec.

Will Smith prezradil aj to, že ako mladý chcel cestovať s háremom žien. V tom čase by mu neprekážalo mať 20 priateliek, o ktoré by sa staral. Jednou z nich by podľa herca bola Halle Berry. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Halle Berry (@halleberry)

Okrem svojich fantázií vysvetľoval, prečo sa s Jadou rozhodli pre otvorený vzťah. Pochádzajú z rozdielnych rodinných zázemí. Kým v rodine jeho manželky boli takéto vzťahy normálne, Will pochádza z tradičnejšej rodiny. „Jada nikdy neverila v konvenčné manželstvo,“ povedal portálu GQ. 

Jada a Will Smith na premiére filmu Aladin.
Jada a Will Smith na premiére filmu Aladin. Zdroj: Getty Images/Kevin Winter

Manželia sú spolu od roku 1997 s menšími prestávkami, počas ktorých mali obaja sexuálne vzťahy s inými ľuďmi. Podľa Willa Smitha nie je otvorené manželstvo pre každého, im však vyhovuje. 

Odporúčané
Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou 26. apríla 2024, 9:30

„Naše manželstvo nemôže byť väzenie,“ vysvetlil. „Nechcem všetkým nanútiť tento spôsob života. No z našej skúsenosti sloboda a podpora, ktorú jeden druhému dávame, najviac vystihuje lásku,“ dodal herec.

Rodina Smithovcov veľmi otvorene rozpráva o svojej sexualite. Dlhodobo o nej hovorí aj v Jadiných reláciách Red Table Talk

Domov
Zdieľať
Diskusia