Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2021, 10:13
Čas čítania 1:16
Viktor Kniš

Rytmusa ešte tento rok čaká boxerský zápas s raperom. Prvýkrát od zápasu s Vémolom sa pobije aj Attila Végh

Rytmusa ešte tento rok čaká boxerský zápas s raperom. Prvýkrát od zápasu s Vémolom sa pobije aj Attila Végh
Zdroj: so súhlasom Matúša Zeťáka
ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prvý veľkolepý zápas hviezd sa uskutoční už 27. decembra 2021.

Prvé podujatie z dielne tvorcov veľkých udalostí Evency s názvom Fight Night Challenge sa bude konať 27. decembra 2021. Zatiaľ organizátori plánujú online pay-per-view udalosť, ak to však pandemická situácia dovolí, minimálne niekoľko fanúšikov bude mať možnosť prísť sa pozrieť aj osobne. 

FNC je zábavnejší formát prezentácie bojových umení, stretnú sa proti sebe aj známe osobnosti. „V skratke, necháme uletieť našu fantáziu v rámci bojových športov a namixujeme z toho exkluzívny kokteil bojového umenia, ktorý, verím, zaujme a pobaví aj ľudí, ktorí bojové športy veľmi nemusia,“ vysvetlili ešte v lete organizátori, ktorí nemajú ambíciu byť konkurenciou Oktagonu. Práve naopak, ich cieľom je zorganizovať zápasy, ktoré by si už Pavol Neruda a Ondřej Novotný nemohli dovoliť zaradiť na kartu. 

Prvým veľkým menom je člen Kontrafaktu Rytmus. Pobije sa s kolegom z brandže, jeho meno sa však verejnosť dozvie o niečo neskôr. Na zápas sa po dlhšej odmlke pripravuje aj Attila Végh. 

Športovú stránku podujatia má na starosti Spartakus Gym, vďaka ktorému sa žiadny skalný fanúšik bojových športov nemusí báť, že by netradičná udalosť FNC degradovala postavenie súťažného zápasenia na Slovensku. 

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Rytmus trénuje pravidelne, v rámci Fight Night Challenge ho čaká zápas v boxe. „Od zápasu v roku 2018 pravidelne trénujem s profíkmi, reprezentantmi alebo aktívnymi boxermi. Fight Night Challenge beriem ako ďalšiu výzvu, vystúpenie z komfortnej zóny, aj keď už nemusím, túžbu po progrese a prilákanie pozornosti, vášne a emócií k tomuto športu,“ odpovedal člen Kontrafaktu na otázku o motivácii prijať túto ponuku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

FNC bude mať v budúcom roku aj ďalšie pokračovania, v rámci ktorých budeme opäť vidieť aj známe celebritné mená. Jedným z nich je aj Separ, ktorého tiež čaká súboj v boxe. 

„Poznám sa so súperom, ale zatiaľ neprezradím viac. Na tých pár minút sa odosobním. Potom si podáme ruky a budeme ďalej kamoši bez ohľadu na to, či prehrám alebo vyhrám,“ odpovedá Separ na otázku, ako sa pozerá na to, že má ísť niekomu do ringu „naložiť“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia