Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2021, 20:46
Čas čítania 1:00
Richard Balog

Sexy spodná bielizeň pre všetkých a veľkolepá šou. Rihanna predstavila novú kolekciu SAVAGE x FENTY

Sexy spodná bielizeň pre všetkých a veľkolepá šou. Rihanna predstavila novú kolekciu SAVAGE x FENTY
Zdroj: SAVAGE x FENTY
MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Jedna z najvplyvnejších žien súčasnosti pretavila svoju lásku k móde na miliardový biznis a v posúvaní hraníc pokračuje aj naďalej.

Rihanna aktuálne prežíva najlepšie obdobie svojho života. Šťastie v láske našla po boku rapera A$AP Rockyho a začiatkom augusta sa podľa magazínu Forbes stala miliardárkou. Väčšina príjmov barbadoskej hviezdy pochádza z tržieb vlastných značiek Fenty Beauty a SAVAGE x FENTY, prostredníctvom ktorých búra akékoľvek stereotypy mužskej aj ženskej módy. 

Najnovšie nás o tom presvedčila vďaka veľkolepej šou s prezentáciou novej kolekcie spodnej bielizne, ktorú exkluzívne odvysielala spoločnosť Amazon Prime. Online premiéra sa uskutočnila len pred niekoľkými hodinami. Ešte predtým nás Rihanna pravidelne dráždila ukážkami na Instagrame

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Shared post on

Frasier - iptv4sat Full Episodes Online - CBS.com

Odporúčané
Móda REFRESHER: 12 outfitov v podaní Dalyba, Yakshu, Michaely Kocianovej či Daniely Peštovej, ktorými sa môžeš inšpirovať    Móda REFRESHER: 12 outfitov v podaní Dalyba, Yakshu, Michaely Kocianovej či Daniely Peštovej, ktorými sa môžeš inšpirovať 21. septembra 2021, 11:30

Šou s poradovým číslom 3 pod hlavičkou SAVAGE x FENTY priniesla množstvo sexy modelov pre obe pohlavia a súčasťou programu bolo napríklad aj vystúpenie Rickyho Martina či rapera Nasa. Svoje krivky v plnej kráse predviedla aj samotná Rihanna. 

Spomedzi množstva druhov spodnej bielizne si našu pozornosť tentoraz získali predovšetkým čipkované modely vo výrazných neónových farbách, vinylové komplety a kožené doplnky. V ponuke sú však napríklad aj mužské spodné diely tango strihu či erotické pomôcky. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Shared post on

Baaria - iptv4sat Full Episodes and Clips - TV.com

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Shared post on

Phishing emails to arablionz out for - CBS News

Kompletný záznam nájdeš v službe Amazon Prime Video. Nižšie si môžeš vychutnať aspoň trailer plný odhalených tiel, sexy póz a hudobných vystúpení. Celá kolekcia je už dostupná v online obchode vo všetkých veľkostiach a na svoje by si mal prísť každý bez rozdielu veku či pohlavia.  

Domov
Zdieľať
Diskusia