Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2021, 13:22
Čas čítania 0:48
Jakub Paulík

Cibulkovú vykradli vinou kamaráta, tvrdí jej otec. Na hlavy zlodejov vypísal obrovskú odmenu

ZAUJÍMAVOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Bývalá tenistka prišla o 16 luxusných kabeliek.

Dominike Cibulkovej počas dovolenky vykradli byt v Starom Meste. Bývalej tenistke tým vznikla škoda v hodnote viac ako 132 000 eur. Zlodeji jej vraj ukradli 16 luxusných kabeliek, ktoré si odniesli v dvoch kufroch.

Milan Cibulka, jej otec, za informácie smerujúce k dolapeniu zlodejov sľubuje gigantickú odmenu. „Osobne dám 100-tisíc eur tomu človeku, ktorý ma privedie k tomu hajzlovi, ktorý podrazil moju dcéru a za pár šupiek predal informácie zlodejom,“ povedal pre Sport24.

Cibulka si myslí, že zlodeji dostali tip od niekoho, koho jeho dcéra poznala. „Chcel by som osobne spoznať človeka, ktorý sa tvári ako Dominikin kamarát a urobí mojej dcére, ktorá si to celé vydrela, nikomu v živote nič neukradla, to, že dá tip zlodejom. Musel to byť človek, ktorý už u Dominiky bol viackrát a bol braný ako kamarát,“ vyjadril sa.

Odporúčané
VIDEO: Polícia zverejnila nové zábery zlodejov z bytu Dominiky Cibulkovej. Takto si obzerali okolie deň pred lúpežou VIDEO: Polícia zverejnila nové zábery zlodejov z bytu Dominiky Cibulkovej. Takto si obzerali okolie deň pred lúpežou 22. septembra 2021, 20:01

Polícia pri pátraní po zlodejoch žiada o pomoc aj verejnosť. Zverejnili preto záznam z krádeže a ľudí vyzývajú, aby sa v prípade bližších informácií o tomto zločine ozvali.

„Rovnako žiadame aj vodičov taxislužieb alebo majiteľov ubytovacích zariadení, ktorí disponujú informáciami o osobách, resp. o uvedených cestovných kufroch, aby rovnako kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158, prípadne tak urobili formou súkromnej správy na FB Polícia SR – Bratislavský kraj,“ napísali policajti.

Späť
Zdieľať
Diskusia