Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2021, 14:55
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Netflix odhaľuje dokument o Britney Spears. Pozrieme sa do jej problematického súkromia a kontroverzného života

Netflix odhaľuje dokument o Britney Spears. Pozrieme sa do jej problematického súkromia a kontroverzného života
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BRITNEY SPEARS BRITNEY VS. SPEARS
Uložiť Uložené

Netflix uvedie očakávaný dokument už 28. septembra.

O posledných rokoch života Britney Spears sme toho napísali už veľa. Posledných 13 rokov jej život a majetok spravoval otec James Spears. Podľa jej slov ju otec nútil brať lieky, zakázal jej mať dieťa s partnerom a musela vystupovať proti svojej vôli. Nemala dosah na vlastné peniaze a údajne z nej profitoval práve otec, ktorému súd nariadil opatrovníctvo. 

Odporúčané
Čo sa stalo s princeznou popu Britney Spears, a prečo nemôže bez povolenia míňať svoje zarobené peniaze? Čo sa stalo s princeznou popu Britney Spears, a prečo nemôže bez povolenia míňať svoje zarobené peniaze? 28. augusta 2020, 15:13

James Spears pred pár dňami požiadal súd o zrušenie opatrovníctva, takže Britney sa zrejme čoskoro „oslobodí“. Stane sa tak po mesiacoch trápenia na súdoch a sociálnych sieťach, kde herečka uverejňovala nahé fotky.

Celú túto ságu teraz zobrazí dokument Britney vs. Spears. Uvidíme v ňom viaceré svedectvá ľudí blízkych rodine a samotnej Britney, archívne zábery a nahrávky telefonátov. Ťažko povedať, či tvorcovia povedia k prípadu aj niečo nové, no minimálne pôjde o informačne bohatý náhľad za oponu jej života a opatrovníctva, v ktorom sa točili milióny dolárov. Premiéra na Netflixe je naplánovaná na 28. september. 

Späť
Zdieľať
Diskusia