Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2021, 8:22
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

Fico odkázal europoslankyni, nech si dá jointa, Kollár je podľa neho „fajnšmeker na cigánskych transsexuálov“

POLITIKA PETER PELLEGRINI ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Expremiér Robert Fico kritizoval holandskú europoslankyňu a pustil sa aj do predsedu NR SR.

Šéf politickej strany Smer-SD Robert Fico vo svojom najnovšom statuse na Facebooku skutočne „perlil“. Na úvod sa pustil do holandskej europoslankyne Sophie in ’t Veldovej. Tej zrejme vzhľadom na prístup Holandska k užívaniu marihuany odkázal, aby si „dala doma jointa a neotravovala vzduch na Slovensku, lebo ho prišla len otravovať“. Nepáčilo sa mu, že europoslanci prišli hodnotiť úroveň nášho právneho štátu.

Sophie in ’t Veldovú spolu s ďalšími holandskými europoslankyňami označil za „fešandy“, na ktoré má vraj šťastie. Jedna ho údajne vyzývala, aby sa postavil do čela slovenského LGBT sprievodu, a druhá po vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice vyhlásila, aby skončil v politike.

Odporúčané
Policajný exfunkcionár Chudý: V SIS je niekoľko toxických ľudí. Vyšetrovatelia vo väzbe sú čestní policajti, nedali by sa pokriviť Policajný exfunkcionár Chudý: V SIS je niekoľko toxických ľudí. Vyšetrovatelia vo väzbe sú čestní policajti, nedali by sa pokriviť 22. septembra 2021, 12:30

Pride pochod okomentoval Robert Fico slovami, že „fajnšmekrom na cigánskych transsexuálov je náš primus inter pares B. Kollár“. Výsmechom predsedu parlamentu pravdepodobne reagoval na Kollárovu údajnú staršiu konverzáciu so slovenskou transrodovou ženou.

Na záver skritizoval prítomnosť holandskej europoslankyne pre jej komentáre k Slovensku. Podľa Roberta Fica je však všetko inak a dnes sa údajne „zatvárajú nevinní ľudia kvôli skorumpovaným udavačom“ a „niektorí za záhadných okolností zomierajú vo väzbe“.

Týmito slovami Fico odkazuje na odsúdenie bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika, ktorého prišiel podporiť aj na súd, a zároveň konšpiruje o potvrdenej samovražde bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského.

Odporúčané
Dušan Kováčik je vinný, dostal 14 rokov a prepadnutie majetku. Na vyhlásenie rozsudku sa prišiel pozrieť aj Fico Dušan Kováčik je vinný, dostal 14 rokov a prepadnutie majetku. Na vyhlásenie rozsudku sa prišiel pozrieť aj Fico 20. septembra 2021, 16:28
Domov
Zdieľať
Diskusia