Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. septembra 2021, 17:13
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Trailer na seriál Hawkeye: priprav sa na vianočne naladenú marvelovku so super akciou v štýle Die Hard

Trailer na seriál Hawkeye: priprav sa na vianočne naladenú marvelovku so super akciou v štýle Die Hard
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY HAWKEYE
Uložiť Uložené

Marvelovská verzia Die Hard dorazí s Hawkeyom už v novembri.

Marvel Studios odhalilo debutové zábery z chystanej minisérie Hawkeye. Hlavnú rolu stvárni Jeremy Renner ako Avenger Hawkeye. Ten sa po udalostiach v Avengers: Endgame snaží dohnať stratený čas so svojou rodinou. Rodinnú idylku počas obdobia Vianoc prekazí niekto, kto sa vydáva za jeho nedávne alter ego. Hawkeye sa po Blipe (Thanosovo lusknutie, po ktorom zmizla polovica vesmíru) ocitol vo veľmi temnom psychologickom stave.

Pustil sa do boja so zločinom neľútostným štýlom, keď zabíjal jedného mafiána za druhým. Počas tohto obdobia si urobil množstvo nepriateľov, no bolo mu to jedno. Z rodiny mu neostal nik a na Avengera boli aj tak prikrátki. Lenže Hulk priviedol všetkých ľudí späť, a tak Hawkeye musí myslieť na svoju rodinu. Vyberie sa preto zistiť, kto sa za neho vydáva, a dostáva sa do obrovských problémov. 

Odporúčané
Netflix ruší jeden seriál za druhým. Toto je 10 z nich, ktorých predčasné skončenie bolí najviac Netflix ruší jeden seriál za druhým. Toto je 10 z nich, ktorých predčasné skončenie bolí najviac 13. septembra 2021, 9:30

Trailer je nastrihaný tak, že pôsobí ako rodinná akčná komédia s hláškujúcimi postavami v serióznych a nebezpečných situáciách. Zrejme ti to, podobne ako nám, pripomína Die Hard s Bruceom Willisom, čo je len dobre. Dejové zasadenie do obdobia Vianoc a netradičný príbeh o málo využitom Hawkeyovi robí zo seriálu veľmi zaujímavú a originálnu vec, aká v Marveli ešte nebola. 

Hawkeye rýchlo zistí, že ho napodobňuje mladá dievčina menom Kate Bishop (Hailee Steinfeld), o ktorej si ľudia údajne myslia, že je najlepšou lukostrelkyňou na svete. Spoločne sa pustia do neférového boja proti veľkej presile nepriateľov.

Špekuluje sa, že sa v minisérii objaví aj Kingpin v podaní Vincenta D’Onofria zo seriálu od Netflixu Daredevil. Dôležitú rolu bude mať aj nepočujúca hrdinka menom Echo. Zahrala si ju Alaqua Cox, ktorá je nepočujúcou aj v skutočnom živote.

Okrem týchto hercov si zahrali aj Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James. Florence Pugh si zrejme strihne menšiu rolu ako Yelena Belova zo sólovky Black Widow. Viac sa o tom dozvieš tu. Hawkeye premiéruje na Disney+ už 24. novembra. 

Hawkeye
Zdroj: Disney+
Domov
Zdieľať
Diskusia