Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2021, 8:11
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

VIDEO: Medvedev oslávil výhru na US Open slávnou pózou z FIFY. Po zápase som spravil L2 + vľavo, povedal

ŠPORT TENIS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Medvedev tvrdí, že zvíťazil, lebo si pripravil niekoľko scenárov.

Rus Daniil Medvedev sa stal víťazom US Open. Vo finále porazil turnajovú jednotku Novaka Djokovića; stačili mu len 3 sety – 6 : 4, 6 : 4, 6 : 4. Svojmu súperovi tak prekazil cestu za ziskom rekordného 21. grandslamu a takisto kalendárneho grandslamu.

Tenista z Ruska oslávil výhru netradičným spôsobom, keď sa zvalil na zem a tváril sa, že je tehla. Nejde o náhodu, ale o odkaz na oslavu gólu, ktorú predvádzajú futbalisti v hre FIFA. Tento kód je známy len ľuďom, ktorí používajú konzoly playstation. 

„Pochopia to len legendy. Po zápase som spravil L2 + vľavo,“ okomentoval samotný Medvedev moment, ktorý si pravdepodobne mnohí nedokázali vysvetliť. Keď sa zvalil na zem, vyplazil jazyk a netváril sa najlepšie. 

Medvedev po zápase tvrdil, že proti Novakovi Djokovićovi dokázal uspieť aj vďaka tomu, že na hru išiel takticky. Hneď po stretnutí sa svojmu súperovi ospravedlnil za to, že mu prekazil cestu za kalendárnym grandslamom. „Na väčšinu hráčov vám stačí jeden herný plán, proti Novakovi ich musíte mať aspoň pätnásť. V každom zápase proti mne hral iným spôsobom. Obaja sme vo finále mohli hrať o niečo lepšie, ale som šťastný, že mi tak skvele fungovalo podanie,“ hovoril Rus po zápase podľa USopen.com

Domov
Zdieľať
Diskusia