Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2021, 11:09
Čas čítania 1:39
Richard Bonde

Policajt v Arizone zasiahol mladého otca paralyzérom do oblasti semenníkov priamo pred očami jeho detí

ZAUJÍMAVOSTI DROGY SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ
Uložiť Uložené

Muž si pritom len hľadal svoj občiansky preukaz.

Policajt, ktorý údajne pred štyrmi rokmi vytiahol muža z auta a jedenásťkrát ho zasiahol paralyzérom do oblasti semenníkov a análneho otvoru, teraz čelí obvineniu z trojnásobného agresívneho fyzického útoku. Obvinenie vzniesla hlavná právnická kancelária štátu Arizona.

Odporúčané
Kalifornia chystá zákon proti „stealthingu“. Ten bude trestať mužov, ktorí si bez dovolenia partnerky dajú počas sexu dole kondóm Kalifornia chystá zákon proti „stealthingu“. Ten bude trestať mužov, ktorí si bez dovolenia partnerky dajú počas sexu dole kondóm 12. septembra 2021, 10:17

Rodina z amerického štátu Arizona sa počas dovolenky chcela ubytovať v moteli. Ako informoval portál ABC15 Arizona, keď auto s päťčlennou posádkou zabočilo k motelu, zastavil ho policajt. Ten si od otca dvoch detí, ktorý sedel na sedadle spolujazdca, a rodinného priateľa, ktorý auto šoféroval, vypýtal občianske preukazy.

Dôvod, pre ktorý policajt auto zastavil, bol podľa jeho prvotných slov nepoužitie smerovky pri odbočovaní. Vpravo sediaci Johnny Wheatcroft z Arizony sa čudoval, prečo musí svoj občiansky preukaz predložiť aj on. Policajt sa s ním však nebabral a podľa záznamu z jeho osobnej kamery ho upozornil, že ak svoj občiansky preukaz nepredloží, vezme ho na policajnú stanicu.

Domov
Zdieľať
Diskusia