Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2021, 9:05
Čas čítania 0:50
Kamila Šebestová

Slovenka si odmietla nasadiť respirátor v lietadle, hoci ju o to prosil aj jej manžel. Posádka ju vyhodila

NEWS CESTOVANIE KORONAVÍRUS KOŠICE
Uložiť Uložené

Vinou tvrdohlavej pasažierky meškal let z Turecka do Košíc.

Pasažierka v lietadle smerujúcom z tureckej Antalye do Košíc sa rozhodla protestovať proti rúškam. Incident sa vraj odohral v sobotu. Respirátor si odmietla nasadiť aj po opakovanom upozornení posádky a naliehaní svojho manžela či ostatných pasažierov. Podľa denníka Nový Čas dokonca vrieskala na ľudí v lietadle, ktorí ju prosili, aby mala na sebe respirátor. Denník uverejnil aj znepokojujúce video, v ktorom môžeš sledovať vygradovanie tejto drámy. 

Nakoniec ženu posádka vyzvala, aby opustila lietadlo. Vtedy si respirátor nasadila. „Že vám hanba nie je?!“ kričala na tvrdohlavú ženu ďalšia pasažierka. Keď posádka vyviedla ženu bez respirátora von, ľudia tlieskali a skandovali. 

„Vy ste dovolili s celým personálom mňa vyhodiť z lietadla?!“ rozčuľovala sa neposlušná pasažierka. „Dobre urobili!“ kričali ľudia v lietadle. 

Žena nakoniec opustila priestory lietadla. Išiel s ňou aj jej manžel, hoci nemusel, keďže mal respirátor celý čas nasadený. Posádka musela žene pohroziť aj privolaním polície, pretože nechcela odísť. Odvolávala sa na advokátku. 

Dráma sťažila ľuďom návrat z dovolenky, keďže let mal vinou pasažierky bez respirátora meškanie. 

„Tento incident je jasným dôkazom, že problémy s celosvetovými mimoriadnymi opatreniami má len hlasná menšina, väčšina ľudí nemá problém dodržiavať najzákladnejšie pravidlá, akým je nosenie rúšok v určitých životných situáciách,“ reagovala na incident polícia SR. Polícia dodala, že video s tvrdohlavou pasažierkou stojí za pozretie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia